Каталог
0
Змішувач Kroner Elbe-C060
Змішувач Kroner Elbe-C060
Змішувач Kroner Elbe-C060
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Змішувач Kroner Elbe-C060

Модель: Elbe-C060
Знято з вироб./продажу
Основні характеристики
Всі характеристики
Артикул: Elbe-C060
Вага, кг: 1.11 кг
Додаткові характеристики: аератор; керамічний картридж; відведення для душу 1/2"; перемикач ванна/душ; монтаж на 2 отвори за допомогою ексцентрикового з'єднання під діаметр 1/2"; однорежимна, кругла ручна лійка діаметром 8 см; у комплекті душовий гарнітур:; робочий тиск до 3 барів; витрата води до 13 л/хв; настінний тримач для ручної лійки з 2-ма положеннями; душовий шланг у металевому обплетенні завдовжки 150 см
Колір: сріблястий
Країна реєстрації бренду: Німеччина
Матеріал: силумін
Особливості: з лійкою і шлангом

Опис

Одноважільний настінний змішувач для ванни (KRM) Elbe-C060 від Kroner виготовлений із силуміну з покриттям блискучого кольору, має поворотний вилив з виносом 19.1 см, відвід для під'єднання душового шланга з діаметром під'єднання 1/2", перемикач ванна/душ і встановлюється на 2 отвори за допомогою ексцентрикового з'єднання під діаметр 1/2".

Змішувач комплектується душовим гарнітуром у складі однорежимної круглої ручної лійки діаметром 8 см, настінного тримача для ручної лійки й душового шланга в металевому обплетенні завдовжки 150 см.

Характеристики

Артикул Elbe-C060
Вага, кг 1.11 кг
Додаткові характеристики аератор; керамічний картридж; відведення для душу 1/2"; перемикач ванна/душ; монтаж на 2 отвори за допомогою ексцентрикового з'єднання під діаметр 1/2"; однорежимна, кругла ручна лійка діаметром 8 см; у комплекті душовий гарнітур:; робочий тиск до 3 барів; витрата води до 13 л/хв; настінний тримач для ручної лійки з 2-ма положеннями; душовий шланг у металевому обплетенні завдовжки 150 см
Колір сріблястий
Країна реєстрації бренду Німеччина
Матеріал силумін
Особливості з лійкою і шлангом
Спосіб монтажу на 2 отвори
Термостат немає
Тип для душа
Гарантія, міс 36
Модель Elbe-C060
Виробник Kroner
Країна виробництва Китай
Вид змішувача одноважільний
Тип монтажу настінний
Тип виливу поворотний
Довжина виливу 19.1 см
Висота змішувача 21 см

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.