Каталог
0
Поліклиновий ремінь CONTITECH 5PK715
Поліклиновий ремінь CONTITECH 5PK715
Поліклиновий ремінь CONTITECH 5PK715
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Поліклиновий ремінь CONTITECH 5PK715

Модель: 5PK715
Знято з вироб./продажу
Основні характеристики
Всі характеристики
Артикул: 5PK715
Марка автомобіля: Peugeot , Citroen
Матеріал: EPDM (етилен-пропіленовий каучук)
Гарантія, міс: 0
Довжина: 715 мм
Модель: 5PK715
Виробник: CONTITECH

Опис

Ремінь генератора – є елементом пасової передачі та необхідний для передачі крутного моменту коленвала до генератора. Крутний момент передається за рахунок сил тертя або в разі зубчастих ременів, сил зачеплення. Ремінь генератора забезпечує обертання ротора, таким чином він здатний виробляти енергію, яка необхідна для забезпечення бортової мережі автомобіля. Слід проводити регулярні перевірки натягу ременя, а також не забувати про візуальний огляд з метою вчасно виявити розшарування, тріщини або інший вид ушкодження. Ремені генератора є витратним матеріалом автомобіля, які схильні до інтенсивної експлуатації та не підлягають ремонту, лише заміні. Поліклиновий ремінь CONTITECH 5PK715 може замінити стару і зношену продукцію, і забезпечить стабільну роботу колінчастого до розподільного валу. Довжина становить 715 мм. Кількість ребер 5. Матеріал виробу: EPDM (етилен-пропіленовий каучук). Підходить для таких марок автомобілів: Peugeot, Citroen.
Компанія CONTITECH – офіційний постачальник найбільших у світі брендів таких як Volkswagen, BMW, Volvo, Fiat. Один зі світових лідерів по гумовій і синтетичної продукції для автомобільної промисловості. Продукція має високу якість і відповідає міжнародним стандартам якості.
Країна виробник:.

Характеристики

Артикул 5PK715
Марка автомобіля Peugeot , Citroen
Матеріал EPDM (етилен-пропіленовий каучук)
Гарантія, міс 0
Довжина 715 мм
Модель 5PK715
Виробник CONTITECH
Кількість ременів 1
Кількість ребер 5
Будова поліклининовго ременя односторонній
Країна виробництва США

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Аналоги