Каталог
0
Ноутбук Acer Aspire 3 A317-55P (NX.KDKEU.001)
Ноутбук Acer Aspire 3 A317-55P (NX.KDKEU.001)
Ноутбук Acer Aspire 3 A317-55P (NX.KDKEU.001)
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Ноутбук Acer Aspire 3 A317-55P (NX.KDKEU.001)

Модель: NX.KDKEU.001
Знято з вироб./продажу
Основні характеристики
Всі характеристики
Артикул: NX.KDKEU.001
Гарантія, міс: 12
Модель: Aspire 3 A317-55P
Виробник: Acer
Країна виробництва: Китай

Опис

Acer Aspire 3 A317-55 — універсальний помічник для широкого кола користувачів. Стане чудовим інструментом для роботи в офісі чи вдома, слугуватиме хорошим мультимедійним центром для відпочинку під час перегляду контенту, а також платформою для створення навчальних проєктів.

Оснащений 17,3-дюймовим екраном з роздільною здатністю 1920х1080, на якому буде доволі зручно виконувати поставлені завдання, редагувати важливі документи, спілкуватись із друзями чи діловими партнерами. Завдяки наявному матовому покриттю дисплей не втрачатиме яскравості навіть при яскравому денному світлі.

Хороша начинка моделі гарантуватиме надійну роботу ноутбука та виконання задач різної складності. За допомогою набору інтерфейсів швидко під’єднуйте додаткові аксесуари чи пристрої, оптимізуючи свою роботу. Модель також оснащена вебкамерою, мікрофоном та динаміком, тому ви без проблем зможете проводити бізнес-зустрічі онлайн чи відвідувати віддалені заняття в школі або університеті. Для ще більшої ефективності ґаджет оснащено сучасним стандартом Wi-Fi 802.11ac, а тому ви матимете доступ до швидкого з'єднання з мережею.

Вологостійка клавіатура ноутбука зручна для набору тексту, має цифрову панель для вводу числових даних, що оцінять фінансисти, бухгалтери та студенти економічних факультетів, тобто користувачі, які часто мають справу з цифрами. Тачпад допоможе комфортно працювати без мишки, наприклад, у дорозі чи поза офісом.

Acer Aspire 3 — ноутбук, який може похизуватися широким запасом можливостей для ефективного навчання та виконання робочих задач. 

Характеристики

Артикул NX.KDKEU.001
Гарантія, міс 12
Модель Aspire 3 A317-55P
Виробник Acer
Країна виробництва Китай

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Аналоги