Каталог
0
Ноутбук Dream Machines RG4060 (RG4060-15UA20)
Ноутбук Dream Machines RG4060 (RG4060-15UA20)
Ноутбук Dream Machines RG4060 (RG4060-15UA20)
86 398грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Ноутбук Dream Machines RG4060 (RG4060-15UA20)

Модель: RG4060-15UA20
В наявності
86 398грн
Основні характеристики
Всі характеристики
Артикул: RG4060-15UA20
Гарантія, міс: 12
Модель: RG4060
Виробник: Dream Machines
Країна виробництва: Китай
Доставка 04.10.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис

Це машина переможця. Дозвольте собі гру найвищої якості за повної деталізації та гладкості геймплея. Потужні відеокарти, процесори та унікальні рішення для охолодження. Усе це знайдете в ноутбуках Dream Machines!


WVA - неймовірна якість
WVA - це чудовий екран для людей, які водночас шукають широкі кути огляду і водночас для них важлива глибина та правильна передача кольору. Усе це ви знайдете в екранах WVA на ноутбуках Dream Machines!


Нове покоління пам'яті
У цих ноутбуках у вас є можливість мати найшвидшу пам'ять доступну на комп'ютерному ринку. Її велика перевага полягає в тому, що вона працює на новітній технології SO-DIMM, швидкість якої вражає. Отримайте найбільшу продуктивність у ноутбуках Dream Machines з підтримкою передової пам'яті DDR5.


Прискорте свою роботу
Швидкий запуск операційної системи та програм. Швидке завантаження ваших улюблених ігор. Міцна конструкція, порівнюючи зі звичайними HDD. Це переваги використання SSD, які не тільки забезпечують у кілька разів більшу швидкість, ніж жорсткі диски, але також завдяки своїй технології є більш стійкими, ніж жорсткі диски. Ваші дані працюють швидше, безпечніше, а головне - значно покращуючи зручність роботи на вашому ноутбуці.


Dream Cooling - щоб було холодніше
Dream Machines знає, що для кожного геймера охолодження є одним із ключових аспектів під час вибору ігрового ноутбука. Ось чому, беручи це до уваги, було розроблено систему охолодження Dream Cooling, завдяки використанню найкращих теплових трубок, вона дає змогу досягти нижчих температур, ніж у конкурентів. Більше ніяких високих температур і перегрівів компонентів, завдяки Dream Cooling ваш ноутбук працюватиме без проблем і без компромісів! Якщо вам потрібно ще більше знизити температуру, ви можете обрати спеціальну термопасту, або ж замовити скальпування процесора, що допоможе знизити температуру навіть на кілька градусів.

Ноутбук Dream Machines RG4060 (RG4060-15UA20)

Характеристики

Артикул RG4060-15UA20
Гарантія, міс 12
Модель RG4060
Виробник Dream Machines
Країна виробництва Китай

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Ноутбук Dream Machines RG4060 (RG4060-15UA20)