Каталог
0
Змішувач Kroner Kubus-ESG060
Змішувач Kroner Kubus-ESG060
Змішувач Kroner Kubus-ESG060
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Змішувач Kroner Kubus-ESG060

Модель: Kubus-ESG060
Знято з вироб./продажу
Основні характеристики
Всі характеристики
Артикул: Kubus-ESG060
Вага, кг: 2.85 кг
Додаткові характеристики: аератор; керамічний картридж; відведення для душу 1/2"; перемикач ванна/душ; монтаж на 2 отвори за допомогою ексцентрикового з'єднання під діаметр 1/2"; у комплекті душовий гарнітур:; робочий тиск до 3 барів; витрата води до 13 л/хв; настінний тримач для ручної лійки; душовий шланг у металевому обплетенні завдовжки 150 см; однорежимна, прямокутна ручна лійка з розміром душової поверхні 10 х 8 см
Колір: білий
Країна реєстрації бренду: Німеччина
Матеріал: нержавіюча сталь
Особливості: з лійкою і шлангом

Опис

Одноважільний настінний змішувач для ванни (KRP) Edelstahl Kubus-ESG060 від Kroner виготовлений із високоякісної неіржавкої сталі з покриттям нікельованого кольору, має поворотний вилив з виносом 22.5 см, відвід для під'єднання душового шланга з діаметром під'єднання 1/2", перемикач ванна/душ і встановлюється на 2 отвори за допомогою ексцентрикового з'єднання під діаметр 1/2".

Змішувач комплектується душовим гарнітуром у складі однорежимної прямокутної ручної лійки з розміром душової поверхні 10 х 8 см, настінного тримача для ручної лійки й душового шланга в металевому обплетенні завдовжки 150 см.

Характеристики

Артикул Kubus-ESG060
Вага, кг 2.85 кг
Додаткові характеристики аератор; керамічний картридж; відведення для душу 1/2"; перемикач ванна/душ; монтаж на 2 отвори за допомогою ексцентрикового з'єднання під діаметр 1/2"; у комплекті душовий гарнітур:; робочий тиск до 3 барів; витрата води до 13 л/хв; настінний тримач для ручної лійки; душовий шланг у металевому обплетенні завдовжки 150 см; однорежимна, прямокутна ручна лійка з розміром душової поверхні 10 х 8 см
Колір білий
Країна реєстрації бренду Німеччина
Матеріал нержавіюча сталь
Особливості з лійкою і шлангом
Спосіб монтажу на 2 отвори
Термостат немає
Тип для ванни
Гарантія, міс 36
Модель Kubus-ESG060
Виробник Kroner
Країна виробництва Польща
Вид змішувача одноважільний
Тип монтажу настінний
Тип виливу поворотний
Довжина виливу 22.5 см
Висота змішувача 15 см

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.