Каталог
0
Покажчик напруги Контакт 55ЕМ, 24-220-380В (двохполюсний) Інвентор
Покажчик напруги Контакт 55ЕМ, 24-220-380В (двохполюсний) Інвентор
Покажчик напруги Контакт 55ЕМ, 24-220-380В (двохполюсний) Інвентор
141грн
ТОП ПРОДАЖУ
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Покажчик напруги Контакт 55ЕМ, 24-220-380В (двохполюсний) Інвентор

Модель: 638001
В наявності
141грн
Доставка
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Покажчик напруги Контакт 55ЕМ, 24-220-380В (двохполюсний) Інвентор

Покажчик напруги «Контакт-55ЕМ» виробництва НТП «Інвертор» є компактним контрольно-вимірювальним пристроєм. Він дозволяє здійснювати контроль присутності напруги в електричних ланцюгах.

Функціонал приладу


Покажчик не тільки визначає наявність напруги, а й демонструє приблизну величину цього параметра електричного кола. Крім того, використовуючи прилад можна визначити цілісність проводки, обмоток двигунів, трансформаторів тощо. За допомогою цього пристрою користувачі також зможуть знайти фазу в ланцюгах змінного струму. Для зручності експлуатації в прилад включена світлова та звукова сигналізація, що дозволяє полегшити спостереження за контрольованими параметрами.

Конструктивні та експлуатаційні особливості приладу


Основними елементами контрольно-вимірювального приладу є головний і допоміжний щупи, які контактують один з одним ізолюючим провідником. Основний щуп візуально більше додаткового. На ньому розміщується колодка з п'ятьма червоними світлодіодами і штирьовим електродом "Ph".
Первый по порядку индикатор имеет маркировку Test/Ph. Він починає світити при виконанні операцій прозвонки і виявлення фази, коли електрод відчуває фазу і наявність напруги в ланцюзі. Нижче знаходиться світлодіод, підписаний "-". Він допомагає визначити вид струму, що протікає в ланцюзі. Працюючий індикатор говорить про змінній напрузі, згаслий - про вічне.


Світлодіодний індикатор напруги може показувати значення 380, 220 і 24 V, відображаючи приблизні показники струму. Експлуатація штирьового електрода "Рh" проводиться в режимі роботи Контакт 55ЕМ "визначення фази". На допоміжному щупі розміщені кріплення, що дають можливість встановлювати його на основному щупі при переміщенні. Корпуси щупів виконані з ударостійкого матеріалу - кольорового полістиролу.
У зібраному стані відстань між щупами схожа з проміжком між контактами розеток, що полегшує експлуатацію приладу.

Яка ціна і де купити Контакт 55ЕМ


Придбати контрольно-вимірювальний прилад Контакт 55ЕМ пропонує маркетплейс https://ledtorg.com.ua/. Вся реалізована продукція оригінальна, що підтверджується відповідними сертифікатами. Ціна вказана без додаткових націнок, так як магазин працює безпосередньо з постачальником. Для оптових закупівель є спеціальні цінові пропозиції зі знижками.


Покажчик напруги "Контакт 55ЕМ", 24-220-380В (двополюсний) Інвентор відео



Покажчик напруги Контакт 55ЕМ, 24-220-380В (двохполюсний) Інвентор

Характеристики Покажчик напруги Контакт 55ЕМ, 24-220-380В (двохполюсний) Інвентор

Відгуки (0) Покажчик напруги Контакт 55ЕМ, 24-220-380В (двохполюсний) Інвентор

Відгуків про цей товар ще не було.

Покажчик напруги Контакт 55ЕМ, 24-220-380В (двохполюсний) Інвентор
Ви дивилися