Каталог
0
Мишка A4Tech G7-600NX-1
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Мишка A4Tech G7-600NX-1

Модель: G7-600NX-1
В наявності
638грн
Основні характеристики
Всі характеристики
Інтерфейс підключення: USB адаптер 2.4 ГГц
Артикул: G7-600NX-1
Кількість кнопок: 3
Колір: чорний
Особливості: підходить для лівші
Підключення: бездротове
Роздільна здатність (max): 2000 dpi
Доставка 08.09.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Мишка A4Tech G7-600NX-1

Упевнена робота на нерівних поверхнях — інноваційна технологія V-Track. Посилений оптичний промінь глибоко проникає в структуру поверхні, завдяки чому мишка швидко та чітко працює на будь-яких покриттях. Якщо ви полюбляєте перебувати з ноутбуком на ліжку або на килимі — ця миша для вас. Миша працює навіть на об'ємній хутряній поверхні.
Одна кнопка — 16 функцій. Якщо ви хочете зробити свою роботу за комп'ютером легшою та швидшою, призначте всі необхідні функції на праву кнопку миші. Залежно від напрямку руху руки вона може виконувати до 16 різних функцій, наприклад, «Збільшити/Зменшити», «Прокручування ліворуч/Прокручування праворуч», «Копіювати/Вставити» тощо. Для виконання вибраної команди треба провести мишкою у напрямку назад, утримуючи кнопку.



Колесо 4D-прокручування. Програмне забезпечення дає змогу здійснювати навігацію в чотирьох напрямках.



Радіус впливу — 15 м. Використовуйте A4Tech G7-600 як пульт дистанційного керування під час проведення презентацій, перегляду фільмів тощо. Індикатор сигналу бездротового зв'язку допомагає встановити оптимальну робочу відстань.
Бездротова технологія з автоматичним налаштуванням радіоканалів не дає змоги іншим бездротовим пристроям створювати перешкоди в роботі. Вибраний бездротовий канал блокується й не дає змоги іншим пристроям втручатися в роботу миші.



5 режимів роздільної здатності (800/1000/1200/1600/2000 dpi). Вибирайте роздільну здатність, що найбільше підходить для вашої роботи та вашого монітора.



Керування енергоспоживанням. Високошвидкісне передавання даних дає змогу використовувати мишку для комп'ютерних ігор. Залежно від того, що саме більш важливо для вас у цей момент — економне енергоспоживання або забезпечення більш плавного та чіткого переміщення курсора — ви можете міняти частоту запиту шини USB і встановлювати її на рівні 125/250/500 Гц.



Автоматичне вимкнення в разі вимкнення комп'ютера дає змогу економити енергію батарейок. Крім того, якщо миша не залучена в роботі понад 10 хвилин, вона переходить у режим сну. Відновити роботу миші у звичайному режимі можна перемістивши її або натиснувши будь-яку кнопку.



Індикатор заряду батарейки. Індикатором заряду батарейки є колесо прокручування, яке починає блимати червоним кольором, попереджаючи про низький заряд батареї.



Надмініатюрний наноприймач. Оптимальне рішення для ноутбука! Одного разу під'єднавши наноприймач до USB-порту ноутбука, можна більше не виймати його — він не загубиться і не зламається під час перенесення. Також наноприймач можна зберігати в спеціальній «кишені» в корпусі мишки. Наноприймач можна перепрограмувати на роботу з будь-якими іншими мишами серій G3/G5/G7/G9/G10.

Мишка A4Tech G7-600NX-1

Характеристики Мишка A4Tech G7-600NX-1

Інтерфейс підключення USB адаптер 2.4 ГГц
Артикул G7-600NX-1
Кількість кнопок 3
Колір чорний
Особливості підходить для лівші
Підключення бездротове
Роздільна здатність (max) 2000 dpi
Роздільна здатність (min) 800 dpi
Розмір маленька
Розміри 99 х 70 х 37 мм
Також миша бездротова
Тип Портативні; Класичні
Тип датчика оптичний
Призначення для ноутбука
Гарантія, міс 12
Модель G7-600NX-1
Виробник A4Tech
Сенсор V-Track
Країна виробництва Китай

Відгуки (0) Мишка A4Tech G7-600NX-1

Відгуків про цей товар ще не було.

Мишка A4Tech G7-600NX-1