Каталог
0
Мишка Cougar AirBlader Tournament USB Black (AirBlader Tournament Black)
Мишка Cougar AirBlader Tournament USB Black (AirBlader Tournament Black)
Мишка Cougar AirBlader Tournament USB Black (AirBlader Tournament Black)
2 950грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Мишка Cougar AirBlader Tournament USB Black (AirBlader Tournament Black)

Модель: AirBlader Tournament Black
В наявності
2 950грн
Основні характеристики
Всі характеристики
Інтерфейс підключення: USB
Артикул: AirBlader Tournament Black
Довжина кабеля: 1.8 м
Кількість кнопок: 6
Колір: чорний
Підключення: дротове
Роздільна здатність (max): 20000 dpi
Доставка 29.09.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис

AirBlader Tournament створена для максимально зручного керування. Симетричність та компактний дизайн більше підходять для хвату "кіготь". Для тих, хто любить легкі миші, AirBlader Tournament пропонує плавне управління з високою точністю та абсолютно новий дизайн, якого ще ніхто не бачив.

Надлегкий дизайн
Легка ігрова миша AirBlader Tournament відрізняється від мишей із дизайном "соти". Завдяки великому порожньому простору від центру до хвоста миші та посиленню конструкції за рахунок промислового дизайну та оптимізації структури, вдалося зменшити вагу миші до рекордно легкої ваги у 62 грами. Це безперечно зручний вибір для тих, хто воліє легкі миші.

Максимальна довговічність
Розроблена для того, щоб забезпечити геймерам неперевершену продуктивність у напруженому ігровому процесі, AirBlader Tournament оснащена високоякісними механічними перемикачами, які витримують до 80 мільйонів кліків. Не тільки забезпечує найменший час відгуку, а й гарантує високу довговічність.

Зворотній зв'язок при прокручуванні з храповим механізмом
Легка ігрова миша AirBlader Tournament з енкодером прокручування ігрового класу всередині забезпечує чіткий зворотний зв'язок при прокручуванні з храповим механізмом та чудову довговічність на 5 мільйонів обертів. Завдяки ідеальному управлінню під час напружених сесій AirBlader Tournament гарантує максимальну точність.

Система BOUNCE-ON
Легка ігрова миша AirBlader Tournament оснащена ексклюзивною системою посилення COUGAR BOUNCE-ON, яка використовує металеву пружину для усунення небажаного люфту між кнопкою та перемикачем. Це дозволяє зберігати стабільність та сталість відчуттів при натисканні для кращої продуктивності під час інтенсивної гри. Таким чином, легка ігрова миша AirBlader, безперечно, стане найкращим супутником геймерів.

Накладка для кращого хвату
AirBlader Tournament поставляється з накладкою для хвату миші, яка має індивідуальну форму, щоб добре лягати у долоню. Легко прикріпіть її на мишу, щоб досягти кращого захоплення в кожній битві!

Точне відстеження
Завдяки оснащенню найсучаснішим оптичним сенсором PMW3399, що підтримує до 20000 DPI, здатна забезпечити ідеальне відстеження та забезпечує ідеальну точність у напруженому ігровому процесі.

Надгнучкий кабель
Кабель AirBlader Tournament має чудову гнучкість для мінімізації опору та перешкод, забезпечуючи більш швидкі та плавні рухи для кращої ефективності управління.

Тефлонові ніжки
Тефлонові ніжки AirBlader Tournament забезпечують плавне, легке ковзання з низьким коефіцієнтом тертя, що робить мишу більш чуйною та моторною під час гри.

Нове ПЗ
COUGAR PIX COUGAR PIX - це передове інтегроване програмне забезпечення, що створює інтуїтивно зрозумілий та ефективний інтерфейс користувача. Його різноманітні функції дозволяють виконувати повне налаштування продуктів COUGAR. Від налаштування параметрів до встановлення макросів та RGB-підсвічування – COUGAR PIX є командним центром для отримання повноцінного досвіду використання!
Мишка Cougar AirBlader Tournament USB Black (AirBlader Tournament Black)

Характеристики

Інтерфейс підключення USB
Артикул AirBlader Tournament Black
Довжина кабеля 1.8 м
Кількість кнопок 6
Колір чорний
Підключення дротове
Роздільна здатність (max) 20000 dpi
Розмір середня
Розміри 117 x 62.8 x 37.8 мм
Тип Геймерські
Тип датчика оптичний
Призначення для комп'ютера
Гарантія, міс 12
Вага 170 г
Модель AirBlader Tournament USB Black
Виробник Cougar
Сенсор PixArt PMW 3399
Країна виробництва Китай

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Мишка Cougar AirBlader Tournament USB Black (AirBlader Tournament Black)