Каталог
0
Моторна олива Wolf ECOTECH 0W16 FE 4л (8337277)
Моторна олива Wolf ECOTECH 0W16 FE 4л (8337277)
Моторна олива Wolf ECOTECH 0W16 FE 4л (8337277)
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Моторна олива Wolf ECOTECH 0W16 FE 4л (8337277)

Модель: 8337277
Знято з вироб./продажу
Основні характеристики
Всі характеристики
Артикул: 8337277
Місткість: 4 л
Тип двигуна: бензиновий
Гарантія, міс: 0
Модель: ECOTECH 0W16 FE 4л
Виробник: Wolf
Тип основи мастила: синтетичне

Опис

Wolf ECOTECH 0W16 FE - Цей повністю синтетичний мастильний матеріал, що гарантує найвищий рівень економії палива (FE) на найсучасніших легкових автомобілях, як-от енергоощадні та гібридні автомобілі, що працюють у найскладніших умовах, за яких виробники рекомендують мастило категорії API SN Plus/RC 0W-16. Завдяки базовим оливам і першокласним присадкам, ретельно підібраним для цієї оливи, вона забезпечує чудовий захист двигуна від зношування й утворення відкладень. Винятково низька в'язкість дає змогу застосовувати її весь рік, і навіть за дуже низьких температур взимку. Застосування Цей продукт був спеціально розроблений для високих вимог гібридних автомобілів, для яких економія палива (FE) і контроль за викидами CO2 дуже важливі. Цей мастильний матеріал забезпечує рівень продуктивності, що відповідає вимогам пасажирських автомобілів із бензиновими двигунами азійських і американських виробників (наприклад Honda, Lexus, Mitsubishi, Nissan, Toyota). Відповідність специфікації API SN Plus вказує на його здатність запобігати ушкодженню компонентів двигунів у результаті LSPI.

Економія пального: чудова паливна економічність та зниження викидів CO2. Холодний запуск: чудова текучість за низьких температур. Захист системи очищення відпрацьованих газів: максимальний захист систем очищення відпрацьованих газів.

Завдяки низькій в'язкості та чудовій рідкості ця олива неабияк підвищує економію палива, знижує зношування і викиди CO2. Оптимізований набір присадок підтримує двигун у чистоті, знижуючи утворення відкладень та сажі. Ця сучасна моторна олива вирізняється чудовою стійкістю до окислення за високих температур і водночас забезпечує неперевершену стабільність змащувальних властивостей.

Характеристики

Артикул 8337277
Місткість 4 л
Тип двигуна бензиновий
Гарантія, міс 0
Модель ECOTECH 0W16 FE 4л
Виробник Wolf
Тип основи мастила синтетичне
В'язкість за SAE 0W-16
Категорія техніки легкові
Класифікація API SN+/RC
Країна виробництва Бельгія

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Аналоги