Каталог
0
Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti UAP-AC-M-5
Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti UAP-AC-M-5
Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti UAP-AC-M-5
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti UAP-AC-M-5

Модель: UAP-AC-M-5
Знято з вироб./продажу

Опис Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti UAP-AC-M-5

Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti UAP-AC-M-5 може використовуватися як потужна точка доступу або для створення радіомосту. Пристрій здатний надати доступ до мережі інтернет або мережевих сервісів десяткам абонентів в межах кута випромінювання. Пропускної здатності каналу в цьому випадку буде більш ніж достатньо для комфортного виконання типових завдань: IP-телефонії, перегляду відео-контенту, синхронізації даних смарт-пристроїв.

Ubiquiti NanoStation M5 - одне з найбільш вдалих рішень для передачі трафіку на великі відстані. Завдяки продуктивної процесору і великому об'єму оперативної пам'яті, точка доступу на базі пристрою здатна без праці обслуговувати клієнтів невеликої мережі.

За допомогою Ubiquiti NanoStation M5 легко доставити інтернет-трафік абонентам розташованим на відстані 5 км в міському кварталі. Точка легко конфігурується і настроюється за допомогою наочного і зручного інтерфейсу.

Один з найважливіших елементів Ubiquiti NanoStation M5 - компактна, чотирьохсекційна WiFi антена. Останнє слово світового антеннобудівництва - універсальний компонент з кутом розгортки 43 ° і мінімальним розміром зворотного сектора. Завдяки таким характеристиками Ubiquiti NanoStation M5 легко налаштовується на роботу з декількома клієнтами або без проблем взаємодіє з трьома-п'ятьма базовими станціями.

Характеристики Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti UAP-AC-M-5

Інтерфейси LAN 10/100/1000 Мбіт/с
Артикул UAP-AC-M-5
Вага 152 г
Виробник Ubiquiti
Живлення PoE
Модель UAP-AC-M-5
Ширина 353 мм
Висота 46 мм
Гарантія, міс 12
Глибина 34 мм
Режими роботи Wi-Fi точка
Кількість LAN портів 1
Стандарти мереж a (до 54 Мбіт/с); b (до 11 Мбіт/с); g (до 54 Мбіт/с); n (до 150 Мбіт/с); ac (до 1.3 Гбіт/с)
Тип антени зовнішня/незнімна
Кількість антен 2
Робочий діапазон температури повітря -40°C ~ +70°C
Відповідність мережевим стандартам IEEE 802.3ab 1000BASE-T (1000 Мбіт/с); IEEE 802.11 n; IEEE 802.11 g; IEEE 802.11 ac; IEEE 802.11 a; IEEE 802.11 b
Безпека інформації WEP; WPA2-PSK; WPA2-ENT; AES; TKIP
Країна виробництва Тайвань
Робоча частота 2.4 / 5 ГГц

Відгуки (0) Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti UAP-AC-M-5

Відгуків про цей товар ще не було.

Аналоги
Ви дивилися
Залишити відгук
Знято з вироб./продажу