Каталог
0
Ретранслятор Ajax ReX2 /білий (ReX2 /white)
Ретранслятор Ajax ReX2 /білий (ReX2 /white)
Ретранслятор Ajax ReX2 /білий (ReX2 /white)
6 182грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Ретранслятор Ajax ReX2 /білий (ReX2 /white)

Модель: ReX2 /white
Закінчується
6 182грн
Доставка 23.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Ретранслятор Ajax ReX2 /білий (ReX2 /white)

Бездротовий ретранслятор сигналу Ajax ReX 2

Ajax ReX 2 - це бездротовий ретранслятор сигналу системи безпеки Ajax Systems, який збільшує дальність радіозв'язку пристроїв охорони з приймально-контрольним приладом в 2 рази (працює тільки з хабами Ajax Hub 2, Hub 2 Plus ). Пристрій також оснащений світловим індикатором стану приладу, кнопками тампера і портом Ethernet для підключення по кабелю резервного каналу зв'язку з хабом.

ReX 2 є проміжною ланкою для прийому і передачі сигналів між підключеними до нього пристроями і хабом. Взаємодіє з централлю Ajax і пристроями охорони по протоколу Jeweller на робочій частоті 868-868.6 МГц. Дальність зв'язку з хабом близько 1700 м + до 1700 м до датчика (залежно від моделі), що дає можливість в результаті підключити бездротовий датчик до хаба на відстані до 3400 м.

Сигнал трансляції піддається шифруванню і захисту від підміни даних. Здійснюється перевірка функціональності і зв'язку всіх приладів пінгами з проміжками від 12 до 300 секунд. Сигнал тривоги надходить на централь менш ніж за 0.3 секунди.

Віддалене тестування та налагодження Ajax ReX 2 здійснюються через зручний безкоштовний мобільний додаток Ajax (iOS або Android). Підключення до системи безпеки - в один клік шляхом сканування QR коду. Усі попередження відправляються на телефон власника за допомогою SMS-повідомлень, push-повідомлень або дзвінка.

Тампер захисту при спробі несанкціонованого доступу відправляє сигнал тривоги при відриванні пристрою від монтажної поверхні або розкритті корпусу.

Електроживлення від мережі AC 110-240V, 50/60 Гц або 12 В з 12V PSU для Hub 2/Hub 2 Plus/ReX 2. Резервним джерелом живлення є Li-Ion акумулятор 2 А/ч, який підтримує автономну роботу ретранслятора до 38 годин. Корпус виготовлений з пластику білого або чорного кольору.

Для монтажу Ajax ReX 2 необхідно вибрати оптимальне місце, де виконується найбільш якісний прийом сигналу від датчиків і хаба, а якщо радіозв'язок з хабом неможливий - підключити ретранслятор до хабу кабелем Ethernet. Використання допустимо всередині будівель при температурі -10°С ~ +40°С.

Основные возможности Ajax ReX 2

Бездротовий ретранслятор Ajax ReX 2 здатний приймати сигнали тривоги від охоронного обладнання і далі передавати його на центральний прилад, а в зворотному напрямку відправляються сигнали управління і тестового опитування. Це дозволяє збільшувати зону покриття радіозв'язку системи безпеки, встановлюючи бездротові пристрої компанії Ajax на більшій відстані від хаба.

Завдяки потужності радіосигналу до 25 мВт, дальність зв'язку з централлю досягає 1700 метрів, і до 1700 м з підключеними пристроями - в залежності від моделі датчика.

Максимум підключених пристроїв (в системі з одним ретранслятором):

  • Hub 2 - до 99
  • Hub 2 Plus - до 199.

Кількість ReX 2, що підключаються до хабу: Hub 2/Hub 2 Plus - 5. ReX 2 не можна підключити до іншого ретранслятору. Він підключається тільки безпосередньо до хабу.

Ретранслятор працює з датчиками Ajax MotionCam та Ajax MotionCam Outdoor які підтримують фотоверіфікацію тривог, що є основною відмінною рисою Ajax ReX 2 від його молодшого брата Ajax ReX. Це істотне розширення можливостей завдяки радіопротоколу Wings для передачі графічної інформації та підключення датчиків руху з вбудованою фотокамерою.

Датчики MotionCam і MotionCam Outdoor надають більше ніж просто фото - це анімована серія з 1-5 знімків, яка передається менш ніж за 13 секунд після виявлення і підняття тривоги. Завдяки радіопротоколу Wings, фотоверіфікаціі гарантована навіть при перебоях зв'язку і нестабільному сигналі - вбудовані алгоритми перевіряють і дозавантажуватися пакети, а надійність каналу зв'язку підвищена завдяки використанню виділеної антени централі.

Основні технічні характеристики Ajax ReX 2

  • Тип: ретранслятор радіосигналу системи безпеки з підтримкою фотоверіфікаціі тривог;
  • Сумісність: працює з хабами Ajax Hub 2, Hub 2 Plus;
  • Максимум підключених пристроїв: Hub 2 — до 99, Hub 2 Plus — до 199;
  • Кількість ReX 2, що підключаються до хабу: 5;
  • Індикація: світлодіодна;
  • Спосіб установки: накладний, всередині приміщень;
  • Підтримувані протоколи: Jeweller;
  • Робочий частотний діапазон: 868.0 - 868.6 МГц;
  • Потужність радіосигналу: до 25 мВт;
  • Період опитування працездатності: 12-300 секунд;
  • Дальність дії радіосигналу: 1700 м (пряма видимість)
  • Живлення від мережі: AC 110-240 В, 50/60 Гц;
  • Живлення 12 В: з 12V PSU для Hub 2/Hub 2 Plus/ReX 2;
  • Резервне живлення: акумулятор Li-Ion 2 А/ч;
  • Автономна робота: до 38 годин;
  • Модуляція радіосигналу: GFSK;
  • Діапазон робочих температур: -10°С ~ +40°С;
  • Робоча вологість: до 75%;
  • Колір корпусу: білий, чорний;
  • Розміри: 163x163x36 мм;
  • Вага: 410 г.
Ретранслятор Ajax ReX2 /білий (ReX2 /white)

Характеристики Ретранслятор Ajax ReX2 /білий (ReX2 /white)

Артикул ReX2 /white
Виробник Ajax
Модель ReX2 /білий
Гарантія, міс 24
Кількість портів 1 x RJ-45
Країна виробництва Китай

Відгуки (0) Ретранслятор Ajax ReX2 /білий (ReX2 /white)

Відгуків про цей товар ще не було.

Ретранслятор Ajax ReX2 /білий (ReX2 /white)
Ви дивилися