Каталог
0
Маршрутизатор ASUS GT-AX6000
Маршрутизатор ASUS GT-AX6000
Маршрутизатор ASUS GT-AX6000
19 744грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Маршрутизатор ASUS GT-AX6000

Модель: GT-AX6000
В наявності
19 744грн
Доставка 04.08.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Маршрутизатор ASUS GT-AX6000

Грай без зупинок!

ROG Rapture GT-AX6000 – це швидкісний ігровий маршрутизатор стандарту Wi-Fi 6, що забезпечує пропускну здатність бездротового підключення на рівні 6000 Мбіт/с. Крім чудової продуктивності дана модель може похвалитися яскравим зовнішнім виглядом за рахунок знімних червоно-чорних антен і гнучко настроюваного повнокольорового підсвічування Aura. GT-AX6000 пропонує два порти з пропускною здатністю 2.5 Гбіт/с кожен, що підтримують режими об'єднання та балансування. Це дозволяє скористатися всіма перевагами високошвидкісного інтернет-доступу або надати підвищену пропускну здатність пристроям у локальній мережі.

Швидкий процесор

У маршрутизаторі GT-AX6000 використовується чотириядерний 64-бітний процесор, працюючий на частоті 2.0 ГГц. Потужності цього чіпа вистачить будь-яких навантажень. На 18% швидша обробка мережевих пакетів означає, що в онлайн-іграх буде менше лагів.

Розширена зона покриття – RangeBoost Plus

Завдяки передовим компонентам, включаючи флагманський чіпсет Broadcom, та ексклюзивним технологіям ASUS, таким як RangeBoost Plus, зона покриття мережі Wi-Fi збільшена на величину до 38% порівняно з маршрутизаторами стандарту Wi-Fi 5, у яких немає технології RangeBoost Plus.

Для великих будинків

Ексклюзивна технологія ASUS AiMesh дозволяє об'єднувати кілька сумісних маршрутизаторів ASUS в єдину мережу Wi-Fi, яка охопить кожен куточок навіть найбільшого будинку.

Трирівневе прискорення

У маршрутизаторі ROG Rapture GT-AX6000 передбачено три рівні підвищення швидкості трафіку, яким обмінюється пристрій користувача з ігровим сервером, що істотно зменшує лаги при грі через інтернет.

Грати без обмежень!

Якщо інші користувачі локальної мережі застосовують технологію VPN, і це негативно впливає на швидкість вашої онлайн-ігри, то вам неодмінно сподобається функція VPN Fusion, реалізована в маршрутизаторах ROG. Вона дозволяє використовувати звичайне інтернет-з'єднання паралельно з VPN-тунелями без будь-яких втрат з точки зору швидкості передачі даних.

Ігри стають швидше!

Одного дотику ASUS Router буде достатньо для того, щоб мінімізувати лаги при грі з мобільних гаджетів.

Настройка перенаправлення портів в 3 кроки

Переадресація портів дуже важлива для геймерів, що хочуть грати у команді зі своїми друзями. Налаштувати режим Open NAT в маршрутизаторі ROG Rapture GT-AX6000 надзвичайно просто - процедура складається всього з трьох кроків.

Пріоритезація ігрових даних

Щоб надати максимальний пріоритет мереживий трафік ігровій консолі (PS5, Xbox X, Nintendo Switch), достатньо підключити її кабелем до спеціального геймерського порту маршрутизатора.

Інформаційна безпека

В маршрутизаторі ROG Rapture GT-AX6000 реалізована система кібербезпеки AiProtection Pro, реалізовано систему кібербезпеки AiProtection Pro, яка забезпечує захист від онлайн-загроз для всіх підключених цифрових пристроїв. Також підтримується найновіший стандарт безпеки WPA3 та доступні засоби батьківського контролю.

Маршрутизатор ASUS GT-AX6000

Характеристики Маршрутизатор ASUS GT-AX6000

Артикул GT-AX6000
Вага 1120 г
Виробник ASUS
Модель GT-AX6000
Оперативна пам'ять 1 гб
Особливості Підтримка IPTV; MU-MIMO; З підтримкою технології AiMesh; Батьківський контроль; Adaptive QoS; AiProtection Pro; Dual WAN; 2 х WAN-порта
Також шукають 5 ГГц; для дому; з usb-входом; VPN роутери
Ширина 337 мм
Висота 196 мм
Гарантія, міс 36
Глибина 221 мм
Кількість у комплекті 1 шт
Режими роботи точка доступу; Wi-Fi маршрутизатор; провідний маршрутизатор
Підтримка транспортних протоколів PPPoE; PPTP; UPnP; DHCP; DDNS; L2TP; IGMP; IPv4; IPv6; IPSec; MPPE; NAT; NTP; RADIUS; OpenVPN
Тип антени знімні
Кількість антен 4
Відповідність мережевим стандартам IEEE 802.11n; IEEE 802.11g; IEEE 802.11b; IEEE 802.11ac; IEEE 802.11ax
Підтримка MESH так
Стандарт Wi-Fi 802.11 n; ac; a; g; b; ax; ax (до 6000 Мбіт/c)
Швидкість Wi-Fi 4804 Мбіт/с
Захист інформації WPA; WPA2; WEP; WPA-PSK; WPA2-PSK; WPA2-ENT; WPS; WPA-ENT; WPA3
Вхідний інтерфейс 10/100/1000/2500 BASE-T Ethernet
Кількість LAN портів (RJ-45) 4
Швидкість LAN портів 2.5 Гбіт/с
Додаткові порти USB 2.0; USB 3.2
Функції міжмережевого екрану демілітаризована зона (DMZ); NAT
Підтримка VPN так
Країна виробництва Китай
Робоча частота 2.4 / 5 ГГц

Відгуки (0) Маршрутизатор ASUS GT-AX6000

Відгуків про цей товар ще не було.

Маршрутизатор ASUS GT-AX6000