Каталог
0
Маршрутизатор ASUS XT12-2PK
Маршрутизатор ASUS XT12-2PK
Маршрутизатор ASUS XT12-2PK
31 774грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Маршрутизатор ASUS XT12-2PK

Модель: XT12-2PK
Закінчується
31 774грн
Доставка 23.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Маршрутизатор ASUS XT12-2PK

ZenWiFi Pro – це новий еталон сучасної mesh-системи для покриття мережею Wi-Fi всього будинку, що поєднує в собі високу продуктивність і стильне виконання. Завдяки чудовій масштабованості ця система виводить на новий рівень мережеві можливості для продуктивної роботи та цифрових розваг.

Стандарт Wi-Fi 6 наділяє ZenWiFi Pro XT12 до 4 разів вищою пропускною спроможністю та до 2 разів вищою швидкістю в порівнянні зі стандартом Wi-Fi 5 завдяки передовим технологіям, зокрема BSS Color, OFDMA для обох напрямків передачі даних і режиму MU-MIMO з використанням каналів 160 МГц.

Покращилася також ефективність використання ресурсів мережі, тож пристрої отримують всю необхідну для них смугу пропускання. ZenWiFi Pro XT12 є ідеальним вибором, якщо до мережі необхідно підключити багато різноманітних мережевих пристроїв, як-от ПК, ноутбуки, смартфони, NAS і розумні домашні пристрої.

ZenWiFi Pro XT12 – це 12-потоковий пристрій із сумарною загальною швидкістю передачі даних до 11000 Мбіт/с. Він відмінно підходить для найбільш завантажених домашніх мереж, де необхідно одночасно передавати й отримувати дані великої кількості пристроїв на високій швидкості та позбутися мертвих зон.

RangeBoost Plus – це найновіша та найпотужніша версія відомої фірмової технології ASUS RangeBoost, яка покращує покриття для всіх пристроїв Wi-Fi, включаючи застарілі пристрої.

Використовуючи флагманський чипсет Broadcom стандарту Wi-Fi 6 нового покоління та 64-розрядний 4-ядерний процесор із тактовою частотою 2 ГГц, RangeBoost Plus спирається на численні ексклюзивні технології ASUS для значного розширення радіуса дії сигналу та покриття мережі Wi-Fi (до 38%).

Технологія ASUS AiMesh дає змогу легко додавати додаткові вузли для покращення покриття або розширення функціональності. Роль вузла може виконувати будь-який AiMesh - сумісний маршрутизатор.

ZenWiFi Pro XT12 оснащений LAN- і WAN-портом стандарту 2.5G Ethernet, тож ви можете насолоджуватися повною швидкістю 2.5 Гбіт/с на всьому шляху: від провайдера до сумісного пристрою.

ZenWiFi Pro XT12 дозволяє виділити другий діапазон 5 ГГц або дротове Ethernet-підключення для організації магістрального каналу (backhaul) між вузлами. Крім того, можна вибрати автоматичний режим і дозволити ZenWiFi Pro XT12 самому вибрати найкращий тип підключення на основі аналізу наявного середовища.

ZenWiFi Pro XT12 розроблено для забезпечення максимальної продуктивності: завдяки найновішому чипсету та процесору Broadcom для стандарту Wi-Fi 6 пропускну здатність було збільшено до 18%.

У пристрої використовуються вісім зовнішніх антен, які розташовані під оптимальним кутом у спеціальному прозорому відділенні у верхній частині маршрутизатора. Це дає змогу мінімізувати завади та максимально розширити зону покриття.

Інформаційна безпека стає все більш важливим аспектом домашніх мереж, у міру того як до них підключається все більше пристроїв, особливо таких, які не володіють власними антивірусними засобами. Ось чому в ZenWiFi Pro XT12 реалізовано систему захисту від онлайн-загроз AiProtection Pro, яка пропонується абсолютно безплатно, без абонентської плати. Також у ній підтримуються стандарт WPA3 й функції батьківського контролю.

Технологія Instant Guard забезпечує безпечний доступ в Інтернет за допомогою ZenWiFi Pro XT12 і шифрованого VPN-з'єднання.

Візьміть домашню мережу із собою та забудьте про сторонні сервіси VPN!

Маршрутизатор ASUS XT12-2PK

Характеристики Маршрутизатор ASUS XT12-2PK

Артикул XT12-2PK
Вага 1500 г
Виробник ASUS
Модель XT12-2PK
Оперативна пам'ять 1 гб
Особливості Підтримка технології MESH; Підтримка IPTV; PPTP server; Підтримка технології Beamforming; OpenVPN клієнт; IPSec server; OpenVPN сервер; PPTP клієнт; Батьківський контроль; AiProtection Pro; VPN client; VPN server; 4х4 MU-MIMO; Кнопки: WPS, RESET, POWER; OFDMA
Також шукають 10/100/1000 Мбіт/c; 5 ГГц; для дому; VPN роутери
Ширина 115 мм
Гарантія, міс 12
Глибина 115 мм
Кількість у комплекті 2 шт
Режими роботи точка доступу; Wi-Fi маршрутизатор
Підтримка транспортних протоколів PPPoE; PPTP; DHCP; DDNS; L2TP; IGMP; IPv4; IPv6; MPPE; NAT; NTP; RADIUS; OpenVPN; TCP
Тип антени вбудовані
Відповідність мережевим стандартам IEEE 802.11ac; IEEE 802.11ax
Підтримка MESH так
Стандарт Wi-Fi 802.11 ac (до 1.73 Гбіт/с); n (до 400 Мбіт/с); ax (2.4 ГГц, до 1.3 Гбіт/c); ax (5 ГГц, до 1.2 Гбіт/c); a (до 54 Мбіт/с); b (до 11 Мбіт/с); g (до 54 Мбіт/с)
Швидкість Wi-Fi 1733 Мбіт/с
Захист інформації WPA-PSK; WPA2-PSK; WPA2-ENT; WPS; WPA-ENT; WPA3-PSK
Вхідний інтерфейс 10/100/1000/2500 BASE-T Ethernet; 10/100/1000BASE-T Ethernet
Кількість LAN портів (RJ-45) 3
Швидкість LAN портів 1 Гбіт/с; 2.5 Гбіт/с
Функції міжмережевого екрану фільтрація MAC-адрес; SPI; демілітаризована зона (DMZ); фільтрація web-вмісту
Підтримка VPN так
Країна виробництва Китай
Робоча частота 2.4 / 5 ГГц

Відгуки (0) Маршрутизатор ASUS XT12-2PK

Відгуків про цей товар ще не було.

Маршрутизатор ASUS XT12-2PK
Ви дивилися