Каталог
0
Камера відеоспостереження Dahua DH-HAC-HDW1801MP (2.8)
Камера відеоспостереження Dahua DH-HAC-HDW1801MP (2.8)
Камера відеоспостереження Dahua DH-HAC-HDW1801MP (2.8)
3 186грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Камера відеоспостереження Dahua DH-HAC-HDW1801MP (2.8)

Модель: DH-HAC-HDW1801MP (2.8)
Закінчується
3 186грн
Доставка 07.07.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Камера відеоспостереження Dahua DH-HAC-HDW1801MP (2.8)

Мініатюрна 8-мегапіксельна мультиформатна HDCVI-відеокамера DH-HAC-HDW1801MP з інфрачервоною підсвіткою серії Lite-4K від виробника Dahua — прекрасний вибір для організації відеоспостереження за територією середніх і великих підприємств і для проєктів, де потрібні як високонадійне спостереження, так і гнучкість конструкції. З її допомогою можна контролювати периметр поза приміщенням, а підтримка всіх форматів CVI/TVI/AHD/CVBS робить її універсальним рішенням.

Камера виготовлена у форм-факторі Eyeball, матеріал корпусу метал. Зовнішні інтерфейси представлені у формі кіски з двома роз'ємами типу мама: живлення DC 12 В, інтерфейс BNC для під'єднання коаксіального кабелю. Говорячи про основні характеристики, можна зазначити, що камера обладнана сенсором із роздільною здатністю 8 МП (3840х2160px), об'єктивом із фокусною відстанню 2.8 мм і кутом огляду за горизонталлю 105°, режимом день/ніч із дальністю ІЧ-підсвітки до 30 метрів, WDR 120 дБ і функціями поліпшення якості зображення 2D і 3DNR, цифровий Defog, BLC і HLC, віддзеркалення.

Камера підтримує роботу з різними роздільними здатностями: 4К (3840х2160px) з частотою 15 кадрів/с, 5МП (2592х1944px) з частотою 20 кадрів/с, 4МП (2560х1440px) з частотою 25 кадрів/с і CVBS 960H (960x576px).

З переваг — можливість модернізації до 4K наявного відеоспостереження з простотою повторного використання наявної коаксіальної інфраструктури. Експлуатація за температур від -40 °C до +60 °C, ступінь захисту відповідає стандарту IP67, низьке енергоспоживання, зручне регулювання у 3 площинах і наявність OSD-меню керування, сучасний дизайн і бюджетна ціна.

Функції:
4 сигнали по 1 коаксіальному кабелю
Технологія HDCVI підтримує одночасне передавання 4 типів сигналу: відео, аудіо, керування й живлення через коаксіальний кабель. Двосмугове передавання даних дає камері HDCVI змогу взаємодіяти з HCVR, передаючи інформацію про події або керування. Також камери лінійки S3 підтримують технологію PoC, передавання живлення по коаксіальному кабелю.

Передавання на довгі відстані
Технологія HDCVI гарантує передавання в режимі реального часу на великій відстані без жодних втрат. Підтримує передавання до 700 метрів за роздільної здатності 4 Мп коаксіальним кабелем і до 300 метрів через UTP.
* Результати підтверджені випробуванням у режимі реального часу в лабораторії Dahua.

Простота використання
Технологія HDCVI успадкувала особливість простоти встановлення від традиційної аналогової системи відеоспостереження, що робить її найкращою під час вибору систем відеоспостереження. Система HDCVI може забезпечити плавний перехід традиційної аналогової системи без заміни наявних кабелів. Підхід plug&play дає змогу без клопоту сконфігурувати мережі відеоспостереження.

Smart ІЧ
У камері встановлена мікрокристалічна світлодіодна підсвітка для кращої продуктивності в малоосвітлених умовах. Технологія Smart ІЧ забезпечує рівномірну яскравість чорно-білого зображення за низької освітленості. Особливістю такої підсвітки є регулювання інтенсивності інфрачервоних світлодіодів камери для компенсації відстані до об'єкта, запобігає засвіченню об'єкта.

Мультиформати
Камера підтримує одночасно HDCVI та CVBS сигнал із двох роз'ємів BNC. Незалежні виходи полегшують налаштування камери з тестового монітора під час установлення, а також сигнал може бути розділений на аналоговий вхід монітора охорони.

Багатомовне OSD меню
Екранне меню призначене для налаштування зображення і функцій у камері. Екранне меню включає конфігурації, як-от: режим підсвітки, баланс білого, маска конфіденційності, детектор руху. Камера підтримує такі мови для OSD меню: російська, англійська, французька, німецька, іспанська, італійська, японська, корейська і польська.

Захист
Камера захищена від попадання води та пилу, рейтинг захисту IP67, що робить її придатною для внутрішнього або зовнішнього встановлення. Камера призначена для роботи за температури довкілля в діапазоні від -40 °C до + 60 °C. Камера підтримує захист від вхідної напруги ±25%, підходить для роботи в нестабільних умовах живлення. Має захист від блискавки в 4KV.

Камера відеоспостереження Dahua DH-HAC-HDW1801MP (2.8)

Характеристики Камера відеоспостереження Dahua DH-HAC-HDW1801MP (2.8)

Артикул DH-HAC-HDW1801MP (2.8)
Вага 300 г
Вид купольні
Виробник Dahua
Динамічний діапазон WDR; BLC; HLC
Додаткові функції зниження шумів 3D DNR; шумозаглушення 2D DNR
Матеріал корпусу метал
Модель DH-HAC-HDW1801MP (2.8)
робоча напруга 12 В
Стандарт HD-CVI
Тип камеры аналогова
Тип підключення Дротова
Фокусна відстань 2.8 мм
Ширина 79 мм
Висота 93 мм
Гарантія, міс 12
Глибина 79 мм
Виробник і тип матриці CMOS
Розмір матриці 1/2.7"
Дальність ІЧ-підсвічування 30 м
Об'єктив фіксований
Максимальна робоча вологість 95 %
Клас захищеності IP67
Країна виробництва Китай
Діапазон робочих температур -40°C ~ +60°C

Відгуки (0) Камера відеоспостереження Dahua DH-HAC-HDW1801MP (2.8)

Відгуків про цей товар ще не було.

Камера відеоспостереження Dahua DH-HAC-HDW1801MP (2.8)
Ви дивилися