Каталог
0
Камера відеоспостереження BOBLOV KJ21
Камера відеоспостереження BOBLOV KJ21
Камера відеоспостереження BOBLOV KJ21
8 191грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Камера відеоспостереження BOBLOV KJ21

Закінчується
8 191грн
Основні характеристики
Всі характеристики
Артикул: KJ21
Вид: інші
Мікрофон: присутній
Матеріал корпусу: пластик
Підтримка карток пам'яті: Micro SD
Тип підключення: Бездротова
Ширина: 53 мм
Доставка 06.10.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис

Компактна камера для охорони Boblov KJ21 - це сучасна модель відеокамери, яка може похвалитися чималим функціоналом. Нагрудна відео камера Boblov KJ21 на відміну від більшості пристроїв такого роду, має дуже маленькі розміри, з цього списку призначення камери дуже великий, body камеру можна використовувати в поліцейських підрозділах або охоронних підприємствах, як відеореєстратор, камери для охорони, екшн камеру... Корпус відеореєстратора є протиударним, має протиковзким покриттям і захищений від попадання пилу і вологи. Використовуючи вбудований яскравий LCD дисплей з діагоналлю 2 дюйми, Ви можете переглядати записане відео або змінювати налаштування відеореєстратора, все це робити дуже просто, так як меню російською мовою.

Використання потужного сучасного процесора, матриці та й об'єктива з подвійним світлофільтром дозволяє отримувати відеозапису відмінної якості з роздільною здатністю до 2304x1296 FullHD і знімати фотографії з дозволом 4352X3264. Крім цього, об'єктив є ширококутним з кутом огляду 170°, а автоматичні експозиція і баланс білого гарантують ідеальне зображення при будь-яких умовах зйомки.

Крім усього перерахованого вище професійне нагрудний відеореєстратор KJ21 володіє здатністю запису за високочутливому вбудованому датчику руху, а також, що важливо, має функції циклічного запису і запису в процесі зарядки, що дозволяє використовувати його в постійному режимі, а з допомогою портативних зарядних пристроїв, Ви можете збільшити час автономної роботи в кілька разили зарядити міні відеореєстратор в будь-якому місці і в будь-який час!

Додатковим функціям носимого відеореєстратора моделі KJ21 відносяться потужна інфрачервоне нічне підсвічування LED, ліхтарик і сигналізація.

Вбудований акумулятор ємністю 2850мАч, дозволяє працювати відеореєстратора Boblov KJ21 до 11 годин в автономному режимі.

Камера відеоспостереження BOBLOV KJ21

Характеристики

Артикул KJ21
Вид інші
Мікрофон присутній
Матеріал корпусу пластик
Підтримка карток пам'яті Micro SD
Тип підключення Бездротова
Ширина 53 мм
Висота 75 мм
Глибина 25 мм
Гарантія, міс 12
Модель KJ21
Виробник BOBLOV
Дальність ІЧ-підсвічування 10 м
Розміри 2 Мп (2304 x 1296)
Параметри камери фіксований
Тип підсвічування ІЧ
Країна виробництва Китай
Діапазон робочих температур -10°С ~ +60°С

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Камера відеоспостереження BOBLOV KJ21