Каталог
0
Батарейка Duracell Optimum AA лужні 4 шт. в упаковці (5015595)
Батарейка Duracell Optimum AA лужні 4 шт. в упаковці (5015595)
Батарейка Duracell Optimum AA лужні 4 шт. в упаковці (5015595)
259грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Батарейка Duracell Optimum AA лужні 4 шт. в упаковці (5015595)

Модель: 5015595
Закінчується
259грн
Доставка 05.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Батарейка Duracell Optimum AA лужні 4 шт. в упаковці (5015595)

Новий Duracell Optimum. Наша найкраща лужна батарейка типу АА.

Найбільш революційна інновація Duracell, абсолютно нова лужна батарейка Duracell Optimum, має нову катодну систему, завдяки якій працює до 30 разів ДОВШЕ в деяких пристроях або ПОТУЖНІШЕ в інших пристроях.

ПРАЦЮЄ ДОВШЕ: Duracell Optimum служить довше, ніж провідні цинкові батарейки, у приладах із середнім і високим споживанням енергії. Наприклад, він дозволяє робити до 30 разів більше фотографій за допомогою камери Fujifilm Instax mini 11 або забазпечує довшу гру за допомогою бездротового контролера XBOX.

ПРАЦЮЄ ПОТУЖНІШЕ: у інших пристроях Duracell Optimum забезпечує більше потужності, ніж цинкові батарейки, завдяки чому вони працюють краще - наприклад, двигуни працюють швидше в таких пристроях, як деякі іграшкові автомобілі з дистанційним керуванням. Ваша викрутка Black + Decker стане потужнішою, завдяки чому ви швидше зберете меблі для самостійної збірки.

Оптимальна продуктивність у поєднанні з оптимальною упаковкою

Нова та інноваційна упаковка у стилі "книжки" Duracell Optimum містить картонне віконце та органайзер, що означає, що батарейки більше не будуть кататися по кухонному ящику! Натомість ваші батарейки зручно та надійно зберігаються, поки вони вам не знадобляться. А коли батарейки розрядяться, ви можете знову зберігати їх в упаковці, готовими до подальшої переробки.

Упаковка на 100% підлягає переробці та не містить пластику.

Duracell Optimum. ПРАЦЮЮТЬ ДОВШЕ  або ПОТУЖНІШЕ 

Батарейки Duracell Optimum доступні в розмірах AA, AAA.

Довший термін служби порівняно з провідними цинковими батарейками AA: батарейки працюють довше в цифровій камері в порівнянні з тестом 2021 IEC AA з високим рівнем витрати енергії 

  • АБО батарейки працюють з більшою потужністю у певних пристроях. Результати можуть відрізнятися залежно від пристрою чи способу використання. 
  • Забезпечує довший термін служби камери Fujifilm Instax mini 11 порівняно з провідними цинковими батарейками розміру AA. Результати можуть відрізнятися залежно від пристрою чи способу використання. 
  • Забезпечує довший термін служби бездротового контролера Xbox у Forza Motorsports7 порівняно з провідними цинковими батарейками розміру AA. Результати можуть відрізнятися залежно від пристрою чи способу використання. Дізнайтеся більше на: www.Duracell.info
  • Забезпечує додаткову потужність акумуляторного шуруповерта Black and Decker BCF601 порівняно з провідними цинковими батарейками розміру AA. Результати можуть відрізнятися залежно від пристрою чи способу використання. 
Батарейка Duracell Optimum AA лужні 4 шт. в упаковці (5015595)

Характеристики Батарейка Duracell Optimum AA лужні 4 шт. в упаковці (5015595)

Артикул 5015595
Виробник Duracell
Електрохімічна система лужна
Кількість в упаковці 4 шт
Країна-виробник Бельгія
Модель Optimum AA лужні 4 шт. в упаковці
Напруга 1.5 В
Також шукають пальчикові; для фотоапарата
Форма батареї циліндрична
Типорозмір AA
Гарантія, міс 1

Відгуки (0) Батарейка Duracell Optimum AA лужні 4 шт. в упаковці (5015595)

Відгуків про цей товар ще не було.

Батарейка Duracell Optimum AA лужні 4 шт. в упаковці (5015595)
Ви дивилися