Каталог
0
Шуруповерт Ronix ударний акумуляторний 20В, 2Ah х 2 (8905K)
Шуруповерт Ronix ударний акумуляторний 20В, 2Ah х 2 (8905K)
Шуруповерт Ronix ударний акумуляторний 20В, 2Ah х 2 (8905K)
5 299грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Шуруповерт Ronix ударний акумуляторний 20В, 2Ah х 2 (8905K)

Закінчується
5 299грн
Доставка 10.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Шуруповерт Ronix ударний акумуляторний 20В, 2Ah х 2 (8905K)

Насолоджуйтесь кожним моментом своєї роботи з акумуляторним дрилем Ronix 8905K. За допомогою цього промислового безщіткового ударного дриля ви можете свердлити, загвинчувати і довбати в різних матеріалах, таких як дерево, метал і навіть бетон.

Двигун і механізм

Акумуляторний ударний дриль Ronix 8905K - це потужний безщітковий водонепроникний двигун на 20 В, який забезпечує дві функції швидкості та два режими ударної дії в режимах свердління, загвинчування та ударного свердління. Двигун ідеально перетворює 20 В електроенергії на швидкість 0-6750 ударів за хвилину і 0-30000 ударів за хвилину для створення швидкостей обертання 0-450 об/хв і 0-2000 об/хв без навантаження. Цей високоефективний безщітковий двигун має в чотири рази триваліший термін служби. З налаштуваннями фіксації 21+3 в режимі загвинчування користувач може змінити крутний момент з 5 Н-м для невеликих гвинтів і тонких поверхонь до 55 Н-м для великих гвинтів і міцних матеріалів.

Корпус

Ronix 8905K розроблено для забезпечення комфортної роботи в різних позах завдяки дотриманню принципів ергономіки. У результаті корпус дрилі легкий (1.18 кг) і компактний, але при цьому зберігає потужність і продуктивність. Завдяки легкій конструкції корпусу модель 8905K ідеально підходить для тривалого використання без втоми. Конструкція корпусу з високим опором і захистом від ударів оснащена ергономічною гумовою рукояткою. Він має світлодіодний датчик освітлення на корпусі, який спрацьовує в темряві.

Редуктор

Ще однією чудовою особливістю набору Ronix 8905K є його металевий редуктор, що дає змогу використовувати інструмент у важких промислових умовах і має триваліший термін служби. Редуктор Ronix 8905K має два налаштування швидкості. Коли ви вмикаєте його на першій передачі зі швидкістю 0-450 об/хв без навантаження, він має більший крутний момент і меншу швидкість. Коли ви вмикаєте другу передачу зі швидкістю холостого ходу від 0 до 2000 об/хв, ви маєте справу з меншим крутним моментом, але з більшою швидкістю. Наприклад, у деревині вам потрібна вища швидкість, щоб заготовка не згоріла.

Патрон

Ударний дриль Ronix 8905K оснащений 13-міліметровим швидкозатискним патроном, який дає змогу користувачам міняти різні свердла і біти. Крім того, цей суцільнометалевий патрон з однією втулкою забезпечує довговічність в умовах обмеженого робочого простору. Ви можете свердлити до 38 мм у дереві та до 13 мм у бетоні та металі. Не забудьте перевести його в режим перфоратора під час свердління бетону.

Батарея

Цей високопродуктивний акумуляторний дриль оснащений двома компактними літій-іонними батареями 20 В / 2 Ач. Акумулятори живляться від швидкого зарядного пристрою 220-240 В, що забезпечує оптимальну продуктивність. Завдяки світлодіодному індикатору заряду акумулятора, розміщеному на інструменті, ви можете бачити залишок заряду і загальний стан акумулятора, що дуже важливо для збільшення терміну служби інструменту. Акумулятор повністю заряджається всього за 25 хвилин. Доброю новиною є те, що всі інструменти серії Ronix 89 Lasting сумісні з батареями ємністю 2 Ач і 4 Ач. Ось чому ця батарея називається ONE TO RUN ALL.

Перемикачі

Увімкнення і вимкнення інструменту здійснюється за допомогою куркового вимикача, розташованого на рукоятці. Кнопка "вперед/назад" допомагає змінити напрямок обертання і видалити застряглу насадку. У верхній частині інструменту є ще один перемикач, який може перемикати двошвидкісні функції редуктора.

Аксесуари та упаковка

Комплект безщіткового акумуляторного дриля Ronix 8905K поставляється в жорсткому кейсі BMC. У цей комплект входять два акумулятори 2 Ач / 20 В і швидкий зарядний пристрій.

Особливості

  • Надпотужний дриль із 3 функціями: свердління, загвинчування та ударне свердління
  • Високопродуктивний безщітковий водонепроникний двигун забезпечує максимальний термін служби
  • Легкий ергономічний дизайн невеликого корпусу зі значною потужністю
  • Суцільнометалевий швидкозатискний патрон забезпечує високу надійність в обмеженому просторі
  • 21 положення фіксації забезпечує ефективне і точне загвинчування і знижує ризик пошкодження кріплення
  • Максимальний крутний момент 55 Нм забезпечує неймовірну продуктивність
  • 2 функції швидкості підходять як для високошвидкісних, так і для потужних завдань
  • Металевий редуктор забезпечує роботу у важких умовах і тривалий термін служби
  • Високоміцний протиударний корпус з ергономічною гумовою рукояткою
  • Індикатор заряду батареї дає змогу швидко та легко дізнатися рівень заряду батареї
  • Система швидкого заряджання в зарядному пристрої забезпечує оптимальну продуктивність 

Шуруповерт Ronix ударний акумуляторний 20В, 2Ah х 2 (8905K)

Характеристики Шуруповерт Ronix ударний акумуляторний 20В, 2Ah х 2 (8905K)

Ємність аккумулятору 2 A/г
Артикул 8905K
Вага 1.2 кг
Виробник Ronix
Діаметр свердління дерева 38 мм
Діаметр свердління металу 13 мм
Додатково рукоятка з м'якою накладкою; регулювання обертального моменту; блокування вмикання; скоба для кріплення до поясу; реверс
Кількість акумуляторів в комплекті 2
Комплектація акумуляторна батарея (2 шт); зарядний пристрій; шурупокрут; інструкція з експлуатації; металева скоба для кріплення до ременя; документація
Макс. діаметр хвостовика свердла, мм 13
Максимальний крутний момент 55 Нм
Модель ударний акумуляторний 20В, 2Ah х 2
Напруга акумулятора 20 В
Підсвічування так
Режим роботи ударний
Режимів крутного моменту 21 + 3
Тип дриль - шуруповерт
Тип акумулятора Li-Ion
Тип живлення акумулятор
Тип патрона швидкозажимний
Швидкість обертання (обороти) 0-450, 0-2000 об/хв
Гарантія, міс 12
Кількість швидкостей 2
Призначення професійний
Країна виробництва Китай

Відгуки (0) Шуруповерт Ronix ударний акумуляторний 20В, 2Ah х 2 (8905K)

Відгуків про цей товар ще не було.

Шуруповерт Ronix ударний акумуляторний 20В, 2Ah х 2 (8905K)
Ви дивилися