Каталог
0
Шуруповерт Ronix акумуляторний 12В (8012)
Шуруповерт Ronix акумуляторний 12В (8012)
Шуруповерт Ronix акумуляторний 12В (8012)
1 999грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Шуруповерт Ronix акумуляторний 12В (8012)

Закінчується
1 999грн
Доставка 19.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Шуруповерт Ronix акумуляторний 12В (8012)

На перший погляд, акумуляторний дриль-шурупокрут Ronix 8012 12 В - один із найзручніших інструментів серед усіх інших наших акумуляторних дрилів із функцією загвинчування з усіма характеристиками, які вам необхідні для повсякденних потреб. Порівняно з провідними брендами на ринку конкурентними перевагами цієї моделі є її розумна ціна, компактний дизайн і безліч характеристик, що робить її підходящим вибором для користувачів з різними навичками на будмайданчику або вдома. Ronix 8012: свобода бездротового підключення Високоефективний двигун і ергономічний корпус - не єдині чудові особливості моделі 8012. Цей інструмент має багато інших переваг, як-от потужний редуктор, 21 положення фіксації, двовтулковий швидкозатискний патрон тощо.

Двигун і механізм

Усередині корпусу Ronix 8012 розміщений компактний і потужний двигун, що забезпечує ефективну роботу в різних функціях, особливо під час роботи з максимальною потужністю. Завдяки крутному моменту 21 Н-м ваш акумуляторний дриль-шурупокрут 8012 не матиме проблем зі свердлінням і загвинчуванням у таких поверхнях, як дерево, пластик або метал.

Редуктор

Продуктивність цього бездротового інструменту забезпечується функцією двох швидкостей - 0-400 об/хв (робота з високою потужністю) і 0-1500 об/хв (робота з високою швидкістю). Муфта 21 положення фіксації дає змогу моделі 8012 працювати точно під час загвинчування і знижує ймовірність пошкодження кріплення.

Патрон

Автоматичний 10-міліметровий швидкозатискний патрон із двома втулками - одна з найбільш захопливих частин акумуляторного дриля-шуруповерта Ronix 8012. Він полегшує роботу користувача і не потребує патронного ключа. Конструкція цього патрона дає змогу з абсолютною точністю утримувати акумуляторний інструмент і робити отвори в деревині діаметром 20 мм. Це число стає рівним 10 мм у діаметрі під час роботи з металом.

Корпус

Перше і найважливіше враження справляє корпус вашого бездротового інструменту. У Ronix ми хочемо поділитися з вами ергономічними відчуттями від володіння 8012. Його компактна конструкція вагою 1 кг ергономічна і підходить для роботи в обмеженому просторі. Щоб знизити ризик пошкодження в разі вібрацій, високоміцний корпус 8012 оснащений гумовою рукояткою. Завдяки світлодіодному індикатору зарядки, розміщеному на інструменті, ви можете бачити залишок заряду і загальний стан акумулятора, що дуже важливо для збільшення терміну служби інструменту.

Перемикачі

Тригерний перемикач увімкнення/вимкнення із захистом від пилу бере на себе управління потужністю інструмента. Він оснащений двошвидкісним димерним перемикачем для перемикання функції між загвинчуванням і свердлінням. Також є перемикач прямого/зворотного ходу для зміни напрямку свердління/загвинчування.

Акумулятор

Продуктивність бездротового інструменту багато в чому залежить від акумулятора і зарядного пристрою. Усередині кейса BMC Ronix 8012 ви можете знайти два літій-іонні акумулятори 1.5 А-год / 12 В (один додатковий). Ці акумулятори з тривалим терміном служби в поєднанні із зарядним пристроєм системи швидкого заряджання забезпечують оптимальну продуктивність навіть в умовах обмеженого простору.

Аксесуари та упаковка

Акумуляторний дриль-шурупокрут Ronix 8012 поставляється в жорсткому кейсі BMC. До комплекту входить один додатковий акумулятор ємністю 1.5 А-год і швидкий зарядний пристрій для забезпечення живлення інструмента.

Особливості:

  • Компактний, потужний і високоефективний двигун забезпечує максимальну продуктивність під час виконання різних функцій
  • Ергономічна компактна конструкція вагою всього 1 кг ідеально підходить для роботи в обмеженому просторі 21 положення фіксації забезпечує ефективне і точне загвинчування і знижує ризик пошкодження кріплення 2-втулковий безключовий патрон підходить для багатьох різних застосувань
  • Висока продуктивність і тривалий термін служби літієвої батареї 1.5 А-год 2 функції швидкості підходять як для високошвидкісних, так і для потужнісних завдань
  • Ефективність у важкодоступних і темних місцях завдяки світлодіодному підсвічуванню
  • Корпус із гумовим руків'ям знижує ризик пошкодження в разі падіння
  • Протиударна ергономічна ручка з м'якою накладкою для ідеального керування машиною
  • Система швидкої зарядки в зарядному пристрої забезпечує оптимальну продуктивність в обмежених умовах роботи 
Шуруповерт Ronix акумуляторний 12В (8012)

Характеристики Шуруповерт Ronix акумуляторний 12В (8012)

Ємність аккумулятору 1.5 A/г
Артикул 8012
Вага 1 кг
Виробник Ronix
Діаметр свердління дерева 20 мм
Діаметр свердління металу 10 мм
Додатково регулювання обертального моменту; блокування вмикання; рукоятка з гумовими вставками; реверс; підсвічування робочої зони
Кількість акумуляторів в комплекті 2
Комплектація акумуляторна батарея (2 шт); зарядний пристрій; шурупокрут; кейс; документація
Макс. діаметр хвостовика свердла, мм 10
Максимальний крутний момент 21 Нм
Модель акумуляторний 12В
Напруга акумулятора 12 В
Підсвічування так
Режим роботи безударний
Режимів крутного моменту 21 + 1
Тип дриль - шуруповерт
Тип акумулятора Li-Ion
Тип живлення акумулятор
Тип патрона швидкозажимний
Упаковка кейс
Швидкість обертання (обороти) 0-400, 0-1500 об/хв
Гарантія, міс 12
Кількість швидкостей 2
Призначення побутовий
Країна виробництва Китай

Відгуки (0) Шуруповерт Ronix акумуляторний 12В (8012)

Відгуків про цей товар ще не було.

Шуруповерт Ronix акумуляторний 12В (8012)
Ви дивилися