Каталог
0
Відбійний молоток Makita HM0870C
Відбійний молоток Makita HM0870C
Відбійний молоток Makita HM0870C
25 679грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Відбійний молоток Makita HM0870C

Модель: HM0870C
В наявності
25 679грн
Доставка 03.08.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Відбійний молоток Makita HM0870C

Відбійний молоток Makita HM0870C - це професійний інструмент, призначений для руйнування різних конструкцій з бетону. Відбійний молоток Makita HM0870C самий компактний і легкий серед відбійних молотків Makita з системою кріплення SDS-max. Важить він всього 5,1 кг при потужності 1100 Вт. При такому поєднанні маси, потужності і сили удару 11,4 Дж можна рекомендувати відбійний молоток Makita HM0870C для невеликого обсягу роботи. Якщо потрібно провести середній або великий обсяг робіт, краще скористатися більш потужним відбійним молотком, так як потужність відбійного молотка безпосередньо впливає на його продуктивність.

Відбійний молоток Makita HM0870C оснащується патроном з системою кріплення SDS-max. Патрон має три направляючих клина і два стопорних сегмента для фіксації долота в патроні. У хвостовика долота є три відкритих паза для направляючих клинів і два закритих для фіксації стопорними сегментами. Таким чином, долото може переміщуватися в патроні вперед і назад, рухаючись по напрямних клинам усередині патрона. Щоб вийняти долото з патрона, досить просто відтягнути кільце патрона. Стопорні сегменти усередині патрона розблокують долото, і його можна буде вийняти.

У відбійного молотка Makita HM0870C є можливість встановити плоске долото в одне з 12 положень, для цього треба відтягнути кільце в основі патрона, вибрати потрібний кут, і відпустити кільце. Долото буде зафіксоване у встановленому положенні.

Відбійний молоток Makita HM0870C може працювати в одному режимі - «довбання». В відбійному молотку удар передається на долото від бойка, який отримує енергію від стисненого всередині механізму молотка повітря. Такий принцип ударного впливу дозволяє отримати велику силу удару.

Відбійний молоток Makita HM0870C

Характеристики Відбійний молоток Makita HM0870C

Артикул HM0870C
Вага 5.1 кг
Виробник Makita
Модель HM0870C
Особливості регулятор удару
Размеры 449 x 230 x 109 мм
Режими удар (без обертання)
Сила удару 7.6 Дж
споживана потужність 1.1 кВт
Тип професійний
Тип патрона SDS-max
Фіксація клавіші увімкнення так
Частота ударів на хвилину 2650
Гарантія, міс 36
Країна виробництва Китай

Відгуки (0) Відбійний молоток Makita HM0870C

Відгуків про цей товар ще не було.

Відбійний молоток Makita HM0870C