Каталог
0
Зубило Yato YT-4710
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Зубило Yato YT-4710

Модель: YT-4710
Знято з вироб./продажу

Опис Зубило Yato YT-4710

Набір зубил YATO YT-4710 складається з 6 інструментів.
Ширина лез 12, 16, 19 мм. Діаметр пробійників 2, 3, 4 мм. Довжина всіх інструментів складає 180 мм. У матеріалі присутній протектор пластик.
Зубило відноситься до ударно-ріжучим інструментам і дозволяє сколювати і рубати метал, камінь, дерево і інші матеріали. Виконаний у вигляді сталевого стрижня, з одного боку заточений, а з іншого боку розташований плоский обух, по якому б'ють молотком під час роботи.
Дане зубило виступає в ролі самостійного ручного інструменту. Виконаний з високоякісних матеріалів і має стійкість до механічних і хімічних впливів. Інструменти представленого бренду проходять ретельну перевірку і сертифікацію перед надходження в продаж. Широко використовується майстрами по всьому світу для всіляких цілей. Поміщений в зручний ложемент зі спеціальною ручкою для комфортного транспортування.
Інструмент надає на поверхні механічний вплив і призводить до руйнування. Має досить широку сферу застосування, але основні випадки такі: сколювання каменів, керамічних плиток, ручка металевих елементів, розкручування гайок і болтів із зірваними елементами, відбивання капелюшків на заклепках.

Характеристики Зубило Yato YT-4710

Артикул YT-4710
Вид зубила плоске; списоподiбне
Виробник Yato
Довжина (+ також довжина робочої поверхні) 180 мм
Додаткові характеристики захист долоні
Модель YT-4710
Робочий матеріал (застосування) бетон; цегла; камінь; метал
Тип один предмет
Ширина 19 мм; 13 мм; 16 мм; 3 мм; 4 мм
Гарантія, міс 0
Тип хвостовика для ручної роботи
Країна виробництва Польща

Відгуки (0) Зубило Yato YT-4710

Відгуків про цей товар ще не було.

Аналоги
Ви дивилися
Залишити відгук
Знято з вироб./продажу