Каталог
0
Пральна машина Electrolux EW6S426BUI
Пральна машина Electrolux EW6S426BUI
Пральна машина Electrolux EW6S426BUI
17 249грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Пральна машина Electrolux EW6S426BUI

Модель: EW6S426BUI
Закінчується
17 249грн
Доставка 09.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Пральна машина Electrolux EW6S426BUI

Пральна машина ELECTROLUX EW6S426BUI

Сучасні технології, функціональність, прийнятна ціна. Пральна машина Electrolux EW6S426BUI - це автоматична модель високої якості, тому вона буде довго радувати своїх господарів стабільною роботою. Завдяки невеликим габаритам Electrolux EW6S426BUI не займе багато місця, але за один раз можна випрати 6 кг білизни. У неї зрозуміла система управління, а всі дані виводяться на монітор LCD.

Програма Fuzzy Logic визначає необхідну швидкість віджиму, кількість води і порошку, а технологія SensiCare забезпечує необхідним доглядом під час прання. Пральна машина досить тихо працює. Крім того, спеціальна програма дозволяє відкласти запуск прання на добу. Завдяки додатковому полоскання миючі засоби не залишаться на тканини, тому одяг не буде дратувати шкіру.

Безпека і додаткові дані. Electrolux EW6S426BUI оснащена сучасними програмами, які піклуються про речі. Пральна машина економна, так як в рік витрачає 137 кВт. Спеціальна функція блокує двері під час роботи, тому діти не зможуть її відкрити.

Індивідуальний догляд в більш короткий час. Система SensiCare підлаштовується до завантаження, не допускаючи перестіриванія одягу. Це дозволяє речам довше зберігати вигляд і форму. Обробка кожного волокна, пом'якшення кожної речі. Опція SoftPlus попередньо замочує і рівномірно розподіляє білизну. Це дозволяє кондиціонеру охопити кожне волокно; кожна річ довше збереже м'якість і свіжість.

Пар як заставу ідеальної чистоти. Система Anti-Allergy Vapour комбінує водяна пара з високопродуктивної програмою прання для видалення бактерій з одягу. Менше енергії, більше часу. Eco TimeManager дозволить скорегувати тривалість циклу прання з урахуванням часу, яким ви володієте. Це збереже час і енергію - абсолютно без шкоди для якості прання одягу.

Ґрунтовний догляд за одягом при компактних розмірах. Компактна пральна машина Electrolux збереже вигляд і приголомшливу форму вашого одягу. Її пластичний дизайн збереже місце, дозволивши встановити її там, де не поміститься прилад звичайних розмірів. Це не вплине на догляд за білизною: кожна прання улюбленої одягу забезпечить чудові результати.

Пральна машина Electrolux EW6S426BUI

Характеристики Пральна машина Electrolux EW6S426BUI

Артикул EW6S426BUI
Вага 57.5 кг
Виробник Electrolux
Дисплей так
Кількість програм 14
Клас енергоспоживання А+++
Колір корпусу білий
Модель EW6S426BUI
Особливості індикація залишку часу до закінчення прання; контроль піноутворення; захист від протікання; контроль дисбалансу; додаткове полоскання
Спосіб установки окремостоячий
Тип автомат; вузькі 32-47 см
Тип двигуна інверторний
Функції вибір температури; вибір кількості обертів віджимання; злив; старт/пауза
Ширина 59.5 см
Висота 84.5 см
Гарантія, міс 12
Глибина 38 см
Технічні особливості відстрочка старту; можливість дозавантаження білизни; обробка паром; замок від дітей
Країна виробництва Україна
Тип завантаження фронтальне завантаження
Максимальне завантаження білизни 6 кг
Максимальна швидкість віджимання, об/хв 1200 об/хв
Клас прання A
Клас віджиму B
Споживання електроенергії за 1 цикл 0.62 кВт/год
Споживання води за 1 цикл 45.45 л
Програми прання верхній одяг; дитячі речі; джинси; синтетика; вовняні вироби; бавовна; делікатне прання; шовк; спорт; швидке прання; віджим; гіпоалергенне прання; полоскання; Eco
Колір дверцят чорний

Відгуки (0) Пральна машина Electrolux EW6S426BUI

Відгуків про цей товар ще не було.

Пральна машина Electrolux EW6S426BUI
Ви дивилися