Каталог
0
Блендер Gorenje HBX603RL
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Блендер Gorenje HBX603RL

Модель: HBX603RL
Закінчується
2 429грн
Доставка 19.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Блендер Gorenje HBX603RL

Блендер Gorenje HBX 603 RL (HBX603RL)

Модель Gorenje HBX603HC виконана в чорно-сріблястому кольорі. Насадки і ножі пристрої виготовлені з нержавіючої сталі, а чаші - з міцного пластику. Всі знімні деталі блендера підходять для миття в посудомийній машині. У ручці даної моделі вбудований поворотний регулятор швидкості. Пристрій також має імпульсний режим і кнопка турбо для миттєвого збільшення потужності.

Просте приготування смачного пюре, соусів, смузі і супів. Високоякісний ніж з чотирма лезами ефективно подрібнює продукти. Високий звід насадки запобігає розбризкування під час роботи. Насадка легко знімається для очищення.

Завжди зручно. Подрібнювач можна використовувати для подрібнення фруктів, овочів, трав і горіхів або для приготування смачного соусу. Мірна шкала на стінці чаші дозволяє точно дозувати інгредієнти відповідно до рецепту. Об'єм чаші 0,5 літра. Зручне управління. Натисніть м'яку ергономічну кнопку, щоб відрегулювати швидкість ножа відповідно до рецепту. Результат буде миттєвим.

Щоб збивання віночком не забирає багато часу і зусиль, пропонуємо вибрати занурювальний блендер. Прилад складається з двох частин: металевої або пластикової ручки, всередині якої знаходиться моторчик, і обертається насадки з ножами. До речі, чим більше лез у ножа, тим якісніше подрібнюються продукти. Ємності в комплекті до блендеру немає, так як він працює з будь-посудом. Це чудове пристрій цілком замінить міксер, м'ясорубку, кавомолку, кухонний комбайн.

Блендер не повинен бути занадто важким, адже його доведеться деякий час утримувати в руках. Матеріал корпусу виконують з металу або міцного пластику. Обидва варіанти мають право на життя.

Блендер Gorenje HBX603RL

Характеристики Блендер Gorenje HBX603RL

Артикул HBX603RL
Вага 1.1кг
Виробник Gorenje
Габарити 365 х 80 х 60 мм
Колір білий
Матеріал корпусу пластик + метал
Модель HBX603RL
Особливості ергономічний дизайн; леза з нержавіючої сталі
Потужність 600 Вт
Тип занурювальний
Функції подрібнення; змішування
Гарантія, міс 12
Кількість швидкостей 2
Країна виробництва Китай
Подрібнювач з подрібнювачем
Насадки та ножі ніж для подрібнення; насадка-блендер
Матеріал ніжки блендера метал
Ємність міні-подрібнювача 800 мл
Імпульсний режим так

Відгуки (0) Блендер Gorenje HBX603RL

Відгуків про цей товар ще не було.

Блендер Gorenje HBX603RL
Ви дивилися
Залишити відгук
2 429грн
Закінчується