Каталог
0
Блендер Monte MT-1912
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Блендер Monte MT-1912

Модель: MT-1912
Закінчується
3 101грн
Доставка 19.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Блендер Monte MT-1912

Блендер 5в1 Monte MT-1912 – це відмінний додаток до домашньої побутової техніки. З його допомогою можна змішувати різнокомпонентні коктейлі та смузі, готувати супи-пюре та соки, перемелювати м'ясо, овочі, фрукти і навіть подрібнювати для напоїв лід. З таким пристроєм можна назавжди забути про сльози через нарізування цибулі. Компактний, багатофункціональний, легкий у складанні та необтяжливий у догляді. Такий помічник нагоді на будь-якій кухні. Апарат легко замінить відразу кілька різно-функціональних пристроїв, такі як м'ясорубка, міксер або навіть кухонний комбайн. Апарат легко миється та не займає багато місця при зберіганні. Блендер поставляється разом із усім необхідним доповненням. Чаша загального призначення об'ємом 2 л стане в нагоді для основних подрібнювальних операцій. Ємність поставляється зі знімними ножами із високоміцної нержавіючої сталі. Такий набір надійний та довговічний в експлуатації. Мірна склянка з вимірювальною шкалою для збивання рідких продуктів (яєць, кремів, тіста). Наявність шкали розподілу дуже практична, адже дозволяє з високою точністю відміряти обсяги потрібних інгредієнтів. Постачання укомплектовано широким асортиментом різноманітних насадок. Зручні віночки для збивання рідких мас (яєчної суміші омлету, білкового і вершкового крему, бісквітного тіста) завжди знадобляться в господарстві. Потужні гаки для крутої маси допоможуть легко замісити тісто на вареники або пельмені, а також для дріжджових виробів. Лопатеві ножі-подрібнювачі забезпечать якісну рубку будь-якого продукту. Практичний диск для шаткування при обертанні дозволяє з легкістю перемолоти величезну кількість овочів. Приготуйте заправку на борщ/суп і наріжте капусту за лічені хвилини, не витративши особливо сили. А насадка для нарізування кубиками допоможе швидко перерізати кілограми картоплі або салатних овочів акуратними кубиками.

Блендер Monte MT-1912

Характеристики Блендер Monte MT-1912

Артикул MT-1912
Виробник Monte
Колір чорний; нержавіюча сталь
Матеріал корпусу пластик
Модель MT-1912
Особливості петля для підвішування
Потужність 1000 Вт
Також шукають для коктейлів
Тип занурювальний
Функції збивання; шинковка; нарізка кубиками; змішування; приготування пюре
Гарантія, міс 12
Кількість швидкостей 2
Країна виробництва Китай
Ємність склянки 0.6 л
Подрібнювач з подрібнювачем
Насадки та ножі терка; насадка для пюре; ніж для подрібнення; насадка-вінчик; насадка-блендер; диск для шинкування; нарізка соломкою
Турборежим так
Колка льоду так
Ємність міні-подрібнювача 2000 мл

Відгуки (0) Блендер Monte MT-1912

Відгуків про цей товар ще не було.

Блендер Monte MT-1912
Ви дивилися
Залишити відгук
3 101грн
Закінчується