Каталог
0
Фен Grunhelm GHD-508
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Фен Grunhelm GHD-508

Модель: GHD-508
Закінчується
590грн
Доставка 03.08.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Фен Grunhelm GHD-508

Фен для подорожей
Такий пристрій, як фен, є в кожному будинку. Без нього вже давно важко обходитися. Тому в поїздках ми найгостріше відчуваємо відсутність такої звичної речі. Але дорожній фен Grunhelm GHD-508 здатний вирішити цю проблему за найнижчу ціну. Він має компактні габарити та низьку вагу. Тому брати його можна не тільки якщо ви їдете машиною. Навіть у невеликому рюкзаку, напевно, знайдеться вільний куточок.

Складна конструкція
Щоб транспортування фена Grunhelm GHD-508 було зручнішим, ручку можна скласти. Так вона займатиме менше місця у багажі. На зручності роботи це не позначиться: при розкладанні фіксація досить жорстка. Тому скористатися пристроєм можна з тим самим комфортом.

Зовнішній вигляд
Компактний розмір пристрою – не на шкоду ергономіці. Оскільки ручка фена Grunhelm GHD-508 складна, її розміри вдалося зберегти на такому рівні, щоб дорослій людині було цілком комфортно його утримувати. Глянцевий пластик корпусу не мажеться. Навіть під час перевезення він зберігає свій зовнішній вигляд. Доглядати його досить просто - протріть корпус серветкою і почистіть фільтр при необхідності.

Режими роботи
Незважаючи на те, що фен виглядає як іграшковий, Grunhelm GHD-508 – це повноцінний пристрій. Знижений рівень потужності підключення на той випадок, якщо вам доводиться використовувати його там, де якість електромережі та проводки залишає бажати кращого. Але при цьому є 2 температурні режими і швидкість обертання вентилятора. Можна отримати як гаряче повітря для швидкого сушіння, так і дбайливий режим для дбайливого обдування.

Фен Grunhelm GHD-508

Характеристики Фен Grunhelm GHD-508

Артикул GHD-508
Вага 0.37 кг
Виробник Grunhelm
Габарити 175 х 115 х 75 мм
Довжина шнура 1.8 м
Колір чорний; рожевий
Модель GHD-508
Насадки концентратор
Особливості петля для підвішування; складана ручка
Потужність 1400 Вт
Також шукають недорогі; дешеві
Тип дорожній (компактний)
Функції захист від перегріву
Гарантія, міс 12
Кількість температурних режимів 2
Кількість швидкостей 2
Призначення побутовий
Країна виробництва Китай

Відгуки (0) Фен Grunhelm GHD-508

Відгуків про цей товар ще не було.

Фен Grunhelm GHD-508