Каталог
0
Розумна лампочка NiteBird NiteBird WB4 (2 PCS) (WB4-2)
Розумна лампочка NiteBird NiteBird WB4 (2 PCS) (WB4-2)
Розумна лампочка NiteBird NiteBird WB4 (2 PCS) (WB4-2)
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Розумна лампочка NiteBird NiteBird WB4 (2 PCS) (WB4-2)

Знято з вироб./продажу
Основні характеристики
Всі характеристики
Артикул: WB4-2
Діаметр: 55 мм
Колір корпусу: білий
Колір світіння: різнокольорова
Напруга живлення: 230 В
Особливості: режим зміни кольорів; віддалене управління
споживана потужність: 9 Вт

Опис

Розумна лампочка NiteBird розширює можливості сучасного дизайну інтер'єру: з понад 16 мільйонами кольорів ви можете перетворити свій будинок на ідеальне місце для вечірок, втілити в життя казку на ніч, встановити освітлення відповідно до колірної гами кімнати або просто дібрати колір освітлення відповідно до свого настрою. Для цього ви можете використовувати попередньо встановлені кольорові світлові сцени або використати власну світлину, щоб оживити особливу згадку.

Від холоду до тепла
NiteBird має унікальну можливість встановлення теплоти освітлення. Створіть свій настрій, зробивши світло теплішим або холоднішим на власний смак. Використовуйте понад 50 000 теплих відтінків, щоб охолодити біле світло, створити настрій для роботи, ігор або відпочинку незалежно від часу доби. Почніть свій день із тонізувального яскравого білого світла або розслабтеся у вечірній час, встановивши освітлення в золотистих тонах.

Ідеальне освітлення завжди
Змініть настрій одним натисканням кнопки, настроївши освітлення так, як потрібно саме вам. Незалежно від того, що ви плануєте робити в цей момент, NiteBird допоможе моментально відкоригувати світло в кімнаті згідно з вашими перевагами. NiteBird має функцію програмованого увімкнення, тому ви можете встановити таймер на увімкнення лампочки, щоб приміщення було освітлено до потрібного моменту часу в найкомфортнішому для вас світловому діапазоні.

Розумна лампочка NiteBird має яскравість 900 люменів, споживаючи водночас усього лише 9 Вт. З нею ви запросто можете заощаджувати на рахунках за електроенергію, водночас дістаючи яскраве та комфортне для очей освітлення, прекрасно відповідає вашим особистим потребам у будь-який час дня і ночі!

Характеристики

Артикул WB4-2
Діаметр 55 мм
Колір корпусу білий
Колір світіння різнокольорова
Напруга живлення 230 В
Особливості режим зміни кольорів; віддалене управління
споживана потужність 9 Вт
Тип цоколя E27
Форм-фактор груша
Висота 80 мм
Гарантія, міс 12
Вага 128 г
Модель NiteBird WB4 (2 PCS)
Виробник NiteBird
Сумісні ОС Android; iOS
Країна виробництва Китай
Світловий потік 900 Лм
Колірна температура 2700 - 6500 К
Бездротовий інтерфейс Wi-Fi

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Аналоги