Каталог
0
Праска Philips DST5040/80
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Праска Philips DST5040/80

Модель: DST5040/80
Закінчується
3 171грн
Доставка 28.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Праска Philips DST5040/80

Відмінна якість прасування

Парова праска Philips DST5040/80 оснащена продуктивною паровою системою і унікальною підошвою SteamGlide Plus. Праска легко справляється з будь-якими складками і зім'ятостями вже за один прохід. Паровий удар дозволяє швидко розгладити речі з джинса і льону. Для максимального комфорту праска оснащена довгим шнуром, який не заплутується під час прасування і дозволяє дотягнутися до будь-якого місця на прасувальній дошці.

Готовий до роботи через хвилину

Потужність 2600 Вт забезпечує швидкий нагрів підошви, вже через кілька секунд після включення в мережу праска готова до роботи.

Потужна парова система

Система подачі пари генерує до 45 г/хв пари, яка полегшує прасування і допомагає домогтися більш якісних результатів. Регулюйте кількість пари залежно від типу тканини. Якщо потрібно випрасувати лляну або бавовняну річ зі складними складками, активуйте функцію парового удару. Різке збільшення кількості до 230 г і подача під високим тиском дозволяє парі проникнути в усі шари тканини, розпрямляючи прим'яті волокна зсередини.

Унікальна підошва

Підошва SteamGlide Plus зі спеціальним покриттям легко ковзає по будь-якій тканині, не залишаючи білястих слідів і складок. Підошва відрізняється високою стійкістю до утворення подряпин і потертостей. Носик підошви має загострену форму, це допомагає при пропрасовуванні кишень, рюшів, виточок, місць навколо гудзиків. Підошва впорається з будь-яким завданням на «відмінно».

Ніякого накипу

Вбудована функція очищення від накипу дозволяє заливати в праску воду прямо з-під крана. При самоочищенні накип ефективно видаляється з внутрішніх поверхонь, не осідаючи на робочих частинах праски. Таким чином забезпечується стабільна й ефективна робота приладу протягом довгого часу.

Крапля-Стоп

Система «Крапля-Стоп» гарантує легке прасування речей з делікатних тканин з використанням низькотемпературних режимів. Вода не протікає крізь підошву, і на речах не утворюються плями й розводи.

Праска Philips DST5040/80

Характеристики Праска Philips DST5040/80

Артикул DST5040/80
Вага 1.255 кг
Виробник Philips
Довжина шнура 2 м
Колір чорний
Матеріал підошви SteamGlide
Модель DST5040/80
Особливості розпилювач води
Підключення дротове
Потужність 2600 Вт
Режими вертикальне відпарювання
Гарантія, міс 24
Країна виробництва Китай
Резервуар для води 320 мл
Тип праски праска з подачею пари
Безпека й захист система самоочищення; протикрапельна система
Подача пари 45 г/хв
Швидкість парового удару 200 г/хв

Відгуки (0) Праска Philips DST5040/80

Відгуків про цей товар ще не було.

Праска Philips DST5040/80
Ви дивилися
Залишити відгук
3 171грн
Закінчується