Каталог
0
Пилосос ECG VM 2120 Hobby
Пилосос ECG VM 2120 Hobby
Пилосос ECG VM 2120 Hobby
5 736грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Пилосос ECG VM 2120 Hobby

Модель: VM 2120 Hobby
Закінчується
5 736грн
Доставка 02.06.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Пилосос ECG VM 2120 Hobby

Потужний. Функціональний

Пилосос ECG VM 2120 допоможе швидко навести порядок в домі, гаражі, на терасі або в дворі. Завдяки збільшеній потужності пилосос всього за один прохід якісно і ефективно видаляє пил і забруднення з будь-яких поверхонь. Для прибирання в важкодоступних місцях, робіт в саду і на подвір'ї знадобиться функція видування повітря. Невеликі маневрені коліщатка на корпусі дозволяють легко переміщати пилосос по дому або по двору.

Всі види прибирання

Завдяки пилососу ECG VM 2120 ви зможете забути про складнощі під час прибирання. Висока потужність всмоктування і можливість проводити як сухе, так і вологе прибирання, перетворюють пилосос в предмет першої необхідності для господині. Просто встановіть потрібну насадку, щоб якісно прибрати будь-яку поверхню в будинку, будь то твердий ламінат або м'який килим.

Насадки для ідеальної чистоти

Пилосос отримав універсальний комплект насадок «на всі випадки життя». Універсальна щітка дозволить швидко видалити всі види забруднень з підлоги. Щітка для вологого/сухого прибирання дозволить назавжди відмовитися від швабри. Щілинна насадка дасть можливість прибрати пил і бруд у важкодоступних місцях: під меблями, біля плінтусів, між подушками дивана.

Місткий контейнер

Пластиковий контейнер для сміття об'ємом 12 літрів дозволяє провести не одне генеральне прибирання в будинку або в гаражі без необхідності очищення. Просто відкрийте кришку, щоб очистити контейнер, завдяки гладкій внутрішній поверхні без кутів і граней його легко звільнити від накопиченого сміття.

Професійна потужність

Продуктивний мотор з потужністю споживання 1200 Вт дозволяє легко справлятися з прибиранням будь-яких поверхонь. Завдяки високій потужності всмоктування пилосос підходить не тільки для прибирання в будинку, він ефективно справляється з наведенням ладу в гаражі, майстерні і навіть у дворі. Функція видування дозволяє використовувати пилосос для того, щоб здути листя з ганку, видути сміття з-під верстата в гаражі або з кутів в будинку.

Зручне прибирання

Довгий мережевий шнур пилососа дозволяє проводити прибирання в радіусі 8 метрів. Невеликі коліщатка на корпусі забезпечують високу маневреність і дозволяють легко переміщати пилосос по дому і двору. Зручна складна трубка дозволяє з комфортом користуватися пилососом користувачеві будь-якого зросту. Для зберігання частин труби після прибирання в основі корпусу передбачені спеціальні пази.

Пилосос ECG VM 2120 Hobby

Характеристики Пилосос ECG VM 2120 Hobby

Артикул VM 2120 Hobby
Вага 5.8 кг
Виробник ECG
Довжина шнура 5 м
Колір сірий; помаранчевий
Модель VM 2120 Hobby
Особливості видування
Розмір 430 х 330 х 320 мм
споживана потужність 1200 Вт
Також шукають потужні; з великим контейнером; промислові та виробничі; універсальні
Тип живлення від мережі
Тип збирання сухе; вологе
Тип пилозбірника контейнер
Тип пылесоса, синк професійний пилосос
Гарантія, міс 12
Тип труби телескопічна
Тип управління на корпусі; на рукоятці
Країна виробництва Китай
Тип пилососа професійний
Ємність пилозбірника 12 л
Робочий радіус 8 м
Насадки (у комплекті) підлога-килим; для пилу

Відгуки (0) Пилосос ECG VM 2120 Hobby

Відгуків про цей товар ще не було.

Пилосос ECG VM 2120 Hobby
Ви дивилися
Залишити відгук
Знято з вироб./продажу