Каталог
0
Змішувач Kroner Kante-C050
Змішувач Kroner Kante-C050
Змішувач Kroner Kante-C050
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Змішувач Kroner Kante-C050

Модель: Kante-C050
Знято з вироб./продажу
Основні характеристики
Всі характеристики
Артикул: Kante-C050
Вага, кг: 1.105 кг
Додаткові характеристики: керамічний картридж; відведення для душу 1/2"; монтаж на 2 отвори за допомогою ексцентрикового з'єднання під діаметр 1/2"; змішувач комплектується душовим гарнітуром:; настінний тримач для ручної лійки; однорежимна, прямокутна ручна лійка; душовий шланг у металевому обплетенні, 1/2"" x 1/2"
Колір: сріблястий
Країна реєстрації бренду: Німеччина
Матеріал: силумін
Особливості: з лійкою і шлангом

Опис

Змішувач для душу (KRM) Kante C050 від Kroner виготовлений із силуміну. Завдяки хромованому покриттю має міцну поверхню і привабливий зовнішній вигляд.

Керування водним потоком здійснюється за допомогою зручного важеля. Сучасний дизайн змішувача може органічно інтегруватися в інтер'єр ванної кімнати.

Виробник залишає за собою право вносити зміни до конструкції виробів та комплектації, що не погіршують якість, без попереднього повідомлення.

Модель комплектується однорежимною круглою ручною лійкою з душовим шлангом у металевому обплетенні, а також настінного тримача для ручної лійки.

Характеристики

Артикул Kante-C050
Вага, кг 1.105 кг
Додаткові характеристики керамічний картридж; відведення для душу 1/2"; монтаж на 2 отвори за допомогою ексцентрикового з'єднання під діаметр 1/2"; змішувач комплектується душовим гарнітуром:; настінний тримач для ручної лійки; однорежимна, прямокутна ручна лійка; душовий шланг у металевому обплетенні, 1/2"" x 1/2"
Колір сріблястий
Країна реєстрації бренду Німеччина
Матеріал силумін
Особливості з лійкою і шлангом
Спосіб монтажу на 2 отвори
Термостат немає
Тип для душа
Гарантія, міс 36
Модель Kante-C050
Виробник Kroner
Країна виробництва Китай
Вид змішувача одноважільний
Тип монтажу настінний
Тип виливу стаціонарний
Довжина виливу 11 см
Висота змішувача 10 см

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.