Каталог
0
Тосол Аляsка А40 10 кг (5066)
Тосол Аляsка А40 10 кг (5066)
Тосол Аляsка А40 10 кг (5066)
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Тосол Аляsка А40 10 кг (5066)

Модель: 5066-e-det
Знято з вироб./продажу

Опис Тосол Аляsка А40 10 кг (5066)

Тосол Аляsка А40 виробляється інноваційною композицією висококласних багатоатомних спиртів і води, що пройшла багаторівневу очистку з додаванням комплексу присадок, що запобігають корозії деталей системи охолодження автомобіля, блоку циліндрів, водяного насоса і інших вузлів мають контакт з охолоджувальною рідиною.Нормальне функціонування двигуна авто і його елементів можна забезпечити тільки за допомогою використання тосолу преміум-класу.

Даний тосол Аляsка А40 добре захищає систему охолодження, утворюючи надійний захисний шар на поверхнях, має антикорозійні властивості, захищає від кавітаційного руйнування, замерзання, підвищує температуру кипіння. Переваги використання тосолу: недопускає піноутворення, має хороші технічні характеристики, забезпечує довгостроковий хороший захист системи двигуна. Тосол має гарні температурні властивості: захищає від надмірного перегріву двигун, гарантує збереження всіх його елементів, а також має хороші низькотемпературні властивості, завдяки яким захищає двигун від небажаного замерзання і підтримує максимальну продуктивність мотора. Надійні спеціальні присадки, які є в складі тосолу забезпечують хорошу змазку системи охолодження, запобігають розсиханню і зміні структури гумових і пластикових елементів (ущільнювачі і т.д.), сприяють продовженню терміну їх корисної дії.

Характеристики Тосол Аляsка А40 10 кг (5066)

Артикул 5066
Виробник Аляsка
Клас G11
Колір синій
Модель А40 10 кг
Основа етиленгліколь
Особливості готовий
Термін експлуатації до 3 років
Упаковка каністра пластикова
Гарантія, міс 0
Температура замерзання -40 °C
Об`єм (вага) 10 кг
Країна виробництва Україна

Відгуки (0) Тосол Аляsка А40 10 кг (5066)

Відгуків про цей товар ще не було.

Аналоги
Ви дивилися
Залишити відгук
Знято з вироб./продажу