Каталог
0
Тосол Аляsка А-40 еко 3 кг (9001)
Тосол Аляsка А-40 еко 3 кг (9001)
Тосол Аляsка А-40 еко 3 кг (9001)
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Тосол Аляsка А-40 еко 3 кг (9001)

Модель: 9001-e-det
Знято з вироб./продажу

Опис Тосол Аляsка А-40 еко 3 кг (9001)

Тосол Аляsка А-40 еко -  виробляється інноваційною композицією висококласних багатоатомних спиртів і води, що пройшла багаторівневу очистку з додаванням комплексу присадок, що запобігають корозії деталей системи охолодження автомобіля, блоку циліндрів, водяного насоса і інших вузлів мають контакт з охолоджувальною рідиною.Нормальне функціонування двигуна авто і його елементів можна забезпечити тільки за допомогою використання тосолу преміум-класу.


Даний тосол Аляsка А-40 добре захищає систему охолодження, утворюючи надійний захисний шар на поверхнях, має антикорозійні властивості, захищає від кавітаційного руйнування, замерзання, підвищує температуру кипіння. Переваги використання тосолу: недопускає піноутворення, має хороші технічні характеристики, забезпечує довгостроковий хороший захист системи двигуна. Тосол має гарні температурні властивості: захищає від надмірного перегріву двигун, гарантує збереження всіх його елементів, а також має хороші низькотемпературні властивості, завдяки яким захищає двигун від небажаного замерзання і підтримує максимальну продуктивність мотора. Надійні спеціальні присадки, які є в складі тосолу забезпечують хорошу змазку системи охолодження, запобігають розсиханню і зміні структури гумових і пластикових елементів (ущільнювачі і т.д.), сприяють продовженню терміну їх корисної дії.

Характеристики Тосол Аляsка А-40 еко 3 кг (9001)

Артикул 9001
Виробник Аляsка
Клас G11
Колір синій
Модель А-40 еко 3 кг
Основа етиленгліколь
Особливості готовий
Термін експлуатації до 3 років
Упаковка пляшка пластикова
Гарантія, міс 0
Температура замерзання -40 °C
Об`єм (вага) 3 кг
Країна виробництва Україна

Відгуки (0) Тосол Аляsка А-40 еко 3 кг (9001)

Відгуків про цей товар ще не було.

Аналоги
Ви дивилися
Залишити відгук
Знято з вироб./продажу