Каталог
0
Біговел Lionelo Bart Air Pink Violet (LOE-BART AIR PINK VIOLET)
Біговел Lionelo Bart Air Pink Violet (LOE-BART AIR PINK VIOLET)
Біговел Lionelo Bart Air Pink Violet (LOE-BART AIR PINK VIOLET)
5 264грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Біговел Lionelo Bart Air Pink Violet (LOE-BART AIR PINK VIOLET)

Модель: LOE-BART AIR PINK VIOLET
Закінчується
5 264грн
Доставка 14.07.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Біговел Lionelo Bart Air Pink Violet (LOE-BART AIR PINK VIOLET)

В основі конструкції велосипеда балансу Bart Air лежить рама, виготовлена з високоякісного магнієвого сплаву. Як результат, стійка важить на 75 відсотків менше, ніж її сталеві аналоги.

Конструкція біговела вироблена за технологією безшовних процесів, що означає, що він повністю литий. Це робить виріб міцнішим і стійкішим до пошкоджень. Крім того, матеріал, з якого складається рама велосипеда, стійкий до корозії та робить його природним амортизатором під час їзди. Серед інших використовуються застосовні розчини у виробництві професійних велосипедів.

Bart Air — це безпечний навчальний продукт для дітей, що підтверджується не тільки низкою систем внутрішнього контролю і тестів, а й сертифікатом дослідної лабораторії SGS. Велосипед відповідає вимогам європейського стандарту безпеки EN 71. Крім того, на нього поширюється довічна гарантія і програма допомоги Lionelo.

Велосипед Bart Air має 12-дюймові надувні колеса з протектором, що забезпечує чудове зчеплення й маневровість. Міцні гуми та шини, міцні металеві кріплення, сталеві підшипники й ободи коліс — усі ці компоненти гарантують високу стійкість виробу до пошкоджень.
Регулювання керма та сідла в моделі Bart Air полегшують адаптацію велосипеда до потреб дітей із різною формою тіла. Вони також змушують його рости разом із дитиною. Завдяки нековзним колодкам на ручках керма керування велосипедом стає простішим, а поворотний замок неабияк зменшує ризик травмування. Так само його рама має ніжне тиснення, яке слугує підставкою для ніг.

Представлені засоби роблять Bart Air ідеальним не тільки для гри на відкритому повітрі, але також підтримують функції розвитку дитини, позитивно впливаючи на рухову координацію, здатність підтримувати рівновагу та зміцнення м'язів. До того ж це приємний вступ до навчання їзди на традиційному велосипеді.

Bart Air вирізняється надзвичайно динамічною спортивною лінією з обтічними краями. Ця обробка не тільки надає біговелу сучасного вигляду, а й запобігає можливим потертостям або синцям, які можуть виникнути в розпалі гри на відкритому повітрі. Привабливий проріз у рамі слугує ручкою для перенесення велосипеда.

Низька вага і зручність дають змогу взяти велосипед із собою як на прогулянку в парк, так і у святкову подорож.
Біговел Lionelo Bart Air Pink Violet (LOE-BART AIR PINK VIOLET)

Характеристики Біговел Lionelo Bart Air Pink Violet (LOE-BART AIR PINK VIOLET)

Артикул LOE-BART AIR PINK VIOLET
Виробник Lionelo
Кількість коліс 2
Колір фіолетовий
Матеріал коліс гума
Модель Bart Air Pink Violet
Тип беговел
Гарантія, міс 0
Діаметр коліс 12" (30.5 см)
Вікова група від 2 років
Країна виробництва Китай
Гальмо немає

Відгуки (0) Біговел Lionelo Bart Air Pink Violet (LOE-BART AIR PINK VIOLET)

Відгуків про цей товар ще не було.

Біговел Lionelo Bart Air Pink Violet (LOE-BART AIR PINK VIOLET)