Каталог
0
Пуско зарядний пристрій Globex JumpME 15000
Пуско зарядний пристрій Globex JumpME 15000
Пуско зарядний пристрій Globex JumpME 15000
4 989грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Пуско зарядний пристрій Globex JumpME 15000

Модель: JumpME 15000
Закінчується
4 989грн
Основні характеристики
Всі характеристики
Індикація заряду: світлодіод
Артикул: JumpME 15000
Додаткові характеристики: LED ліхтар; повербанк; підтримка протоколів швидкої зарядки; запуск до 6 л (дизель) і до 8 л (бензин)
Пусковий струм: 2000 А
Тип: імпульсний
Тип акумулятора: кислотний
Особливості: наявність USB; портативний; захист від перевантаження; захист від перегріву; захист від перерозряду; захист від зворотного підключення; захист від короткого замикання; захист від перезаряджання; захист від розряду
Доставка 03.10.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис

Globex JumpME 15000 + PowerBank + Ліхтарик є унікальним гаджетом, що поєднує в собі потужний пусковий пристрій, високоємний PowerBank і ефективний LED ліхтар. Цей багатофункціональний прилад розроблено для забезпечення вашого комфорту та безпеки в різних ситуаціях.

З пусковим струмом в 1000 А і піковим значенням до 2000 А, JumpME 15000 здатний миттєво запустити більшість автомобілів з бензиновими двигунами до 8 літрів і дизельними до 6 літрів. Він підходить для різних транспортних засобів, включно з автомобілями, мотоциклами та квадрациклами з 12-вольтовими акумуляторами.

З можливістю зарядки телефонів, планшетів, ноутбуків, фотокамер, PSP, смарт-годинників та інших гаджетів, JumpME 15000 стає надійним компаньйоном у подорожах. Вбудований індикатор на 4 діоди завжди тримає вас у курсі залишкового заряду. При цьому неймовірно легка вага в 520 грамів робить його ідеальним для перенесення в будь-яке місце.

Вбудований LED ліхтар з трьома режимами - стандартним, SOS і стробоскопом - забезпечує освітлення протягом чотирьох діб. Це робить JumpME 15000 не тільки універсальним пусковим пристроєм, а й ефективним джерелом світла в екстрених ситуаціях.

З міцним корпусом із високоякісних матеріалів, лицьовою поверхнею з міцного пластику з текстурою для надійного зчеплення, JumpME 15000 стає практичним і довговічним пристроєм. У комплекті поставляється зручний чохол, який забезпечує захист під час транспортування.

З 9 рівнями інтелектуального захисту, включно із захистом від перегрівання, короткого замикання, зворотної полярності та інших чинників, JumpME 15000 забезпечує безпеку ваших ґаджетів і довгий термін служби пристрою.

В комплект входить:

  • Пуско-зарядний пристрій
  • Затискачі акумулятора типу "крокодил"
  • USB Type-C кабель
  • Чохол для зберігання і транспортування
  • Інструкція користувача.

Globex JumpME 15000 - ваш надійний компаньйон у подорожах, готовий допомогти в будь-якій ситуації.

Пуско зарядний пристрій Globex JumpME 15000

Характеристики

Індикація заряду світлодіод
Артикул JumpME 15000
Додаткові характеристики LED ліхтар; повербанк; підтримка протоколів швидкої зарядки; запуск до 6 л (дизель) і до 8 л (бензин)
Пусковий струм 2000 А
Тип імпульсний
Тип акумулятора кислотний
Особливості наявність USB; портативний; захист від перевантаження; захист від перегріву; захист від перерозряду; захист від зворотного підключення; захист від короткого замикання; захист від перезаряджання; захист від розряду
Розміри 17.5 х 7.9 х 3.9 см
Гарантія, міс 12
Максимальний діаметр колеса 0.52 кг
Модель JumpME 15000
Виробник Globex
Підключення до акумулятора крокодили
Ємність вбудованого акумулятора 15 Агод
Країна виробництва Україна
Робоча температура -20 - +70 °C
Напруга заряджання 12 В; 5 В

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Пуско зарядний пристрій Globex JumpME 15000