Каталог
0
Комутатор мережевий D-Link DGS-1510-20
Комутатор мережевий D-Link DGS-1510-20
Комутатор мережевий D-Link DGS-1510-20
16 543грн
Новинка
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Комутатор мережевий D-Link DGS-1510-20

Модель: DGS-1510-20
Закінчується
16 543грн
Доставка 24.06.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Комутатор мережевий D-Link DGS-1510-20

Комутатор мережевий D-Link DGS-1510-20 забезпечує надійне з'єднання і дозволяє легко масштабувати існуючу мережу. Комутатор оснащений 16 портами 10/100/1000 Мбіт / с, а також 2 портами 10G SFP +, використовуваними для стекіровання або uplink-з'єднання. Комутатори з підтримкою Рое ідеально підходять для корпоративних клієнтів, в мережах яких використовуються VoIP-сервіси, бездротові точки доступу і мережеві відеокамери. Комутатори серії DGS-1510 підтримують статичну маршрутизацію, яка створює можливість для зв'язку між різними групами користувачів у різних сегментах VLAN в мережі. Оскільки комутатори можуть управляти маршрутизацією всередині локальної мережі, обробку виключно зовнішньої маршрутизації трафіку можна доручити мережевого маршрутизатора. Комутатори серії DGS-1510 підтримують ряд функцій рівня 2, включаючи IGMP Snooping, Port Mirroring, Spanning Tree і Link Layer Discovery Protocol (LLDP). Управління потоком IEEE 802.3x дозволяє безпосередньо підключити сервери до комутатора для швидкої і надійної передачі даних. Комутатори підтримують функцію діагностики кабелю і функцію Loopback Detection. Функція Loopback Detection використовується для визначення петель і автоматичного відключення порту або VLAN, на якому виявлено петля. Функція діагностики кабелю призначена для визначення якості мідних кабелів, а також типу несправності кабелю. Використання Web-інтерфейсу управління комутаторами D-Link DGS-1510-20 і утиліти D-Link Network Assistant дозволяє адміністраторам видалено управляти мережею на рівні портів. Утиліта D-Link Network Assistant підтримує функції автоматичного виявлення і відображення на екрані комутаторів D-Link серії Web Smart, що належать одному і тому ж сегменту мережі L2. Web-інтерфейс забезпечує доступ до комутатора з точки мережі без необхідності введення IP-адреси або маски підмережі, що дозволяє виконати настройку та базову установку знайдених пристроїв, включаючи зміну пароля та оновлення програмного забезпечення. Комутатори серії DGS-1510 також підтримують інтерфейс командного рядка (CLI) і SNMP MIB, забезпечуючи можливість централізованого управління у великій мережі. Управління інтерфейсом командного рядка (CLI) здійснюється через консольний порт і Telnet. За рахунок наявності на комутаторі консольного порту підключення до нього можливо навіть у випадку високого завантаження мережі. Комутатори серії DGS-1510 підтримує технологію D-Link Green 3.0, яка забезпечує економію електроенергії без зниження продуктивності і функціональних можливостей пристроїв. Підтримка стандарту 802.3az Energy Efficient Ethernet дозволяє автоматично зменшити енергоспоживання при невеликому обсязі трафіку.
Комутатор мережевий D-Link DGS-1510-20

Характеристики Комутатор мережевий D-Link DGS-1510-20

Артикул DGS-1510-20
Виробник D-Link
Корпус Металевий
Модель DGS-1510-20
Тип керований 2-го рівня
Форм-фактор настільний
Гарантія, міс 12
Кількість портів 20
Порти SFP; SFP+; Gigabit Ethernet
Можливість віддаленого управління керований
Комутаційна здатність 76 Mpps
Країна виробництва Тайвань

Відгуки (0) Комутатор мережевий D-Link DGS-1510-20

Відгуків про цей товар ще не було.

Комутатор мережевий D-Link DGS-1510-20
Ви дивилися
Новинка
Залишити відгук
16 543грн
Закінчується