Каталог
0
Штатив Vanguard Vesta 203AGH (DAS301003)
Штатив Vanguard Vesta 203AGH (DAS301003)
Штатив Vanguard Vesta 203AGH (DAS301003)
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Штатив Vanguard Vesta 203AGH (DAS301003)

Модель: DAS301003
Знято з вироб./продажу
Основні характеристики
Всі характеристики
Артикул: DAS301003
Висота в складеному стані: 570 мм
Додатково: бульбашковий рівень
Максимальна висота: 155 см
Також шукають: для дзеркальних фотоапаратів; підлогові
Максимальне навантаження: 3.5 кг
Гарантія, міс: 24

Опис

Штативи Vesta від Vanguard якнайкраще підійдуть в якості сімейних штативів для побутового використання, для зйомок сімейних відео і фотографій, для виїздів на природу і спостереження пейзажів, або зоряного неба за допомогою підзорної труби. У даній моделі використовується комбінована кульова панорамна головка з пістолетною рукояткою, яка дозволяє перемикатися між режимами фото і відео просто повертаючи невеличкий важіль одним пальцем руки, без трудомістких витрат за часом або зміни обладнання. Пістолетна рукоятка - найбільш зручний і універсальний варіант для управління голівкою штатива, особливо при спостереженні за рухомими об'єктами. Тому дану модель штативу варто рекомендувати мисливцям і любителям спостережень за птахами. Головка обладнана швидкознімним затискачем, завдяки чому установка камери або труби на штатив займає частки секунди.

Скошені протиковзкі гумові наконечники опор розроблені щоб забезпечити надійне зчеплення для всіх видів місцевості. Ніжки з фіксатором Quick-flip дозволяють швидко і легко розкладати або складати штатив щоб регулювати висоту в міру необхідності. Це дає можливість швидко досягти необхідної довжини кожної з ніжок, щоб підлаштуватися до будь-якого рельєфу.

Vesta 203AGH - це зручний у використанні, легкий і компактний штатив, який можна брати з собою в подорожі або навіть в походи, прикріпивши до рюкзака, і не відчуваючи себе обтяженим.

Характеристики

Артикул DAS301003
Висота в складеному стані 570 мм
Додатково бульбашковий рівень
Максимальна висота 155 см
Також шукають для дзеркальних фотоапаратів; підлогові
Максимальне навантаження 3.5 кг
Гарантія, міс 24
Вага 1.12 кг
Модель Vesta 203AGH
Виробник Vanguard
Країна виробництва Китай
Кількість секцій ног 3
Діаметр ніг 20 мм

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Аналоги