Каталог
0
Ноутбук Acer Aspire 16 A16-51GM (NX.KXPEU.001)
Ноутбук Acer Aspire 16 A16-51GM (NX.KXPEU.001)
Ноутбук Acer Aspire 16 A16-51GM (NX.KXPEU.001)
63 898грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Ноутбук Acer Aspire 16 A16-51GM (NX.KXPEU.001)

Модель: NX.KXPEU.001
Закінчується
63 898грн
Основні характеристики
Всі характеристики
Артикул: NX.KXPEU.001
Гарантія, міс: 0
Модель: Aspire 16 A16-51GM
Виробник: Acer
Країна виробництва: Китай
Доставка 28.09.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис

Відкрийте для себе багатофункціональність ноутбуків Aspire. Оснащені процесорами Intel Core та графічним процесором NVIDIA GeForce RTX, вони чудово обладнані для вирішення широкого спектру завдань.

Прорив ефективності в реальному світі
Зробіть революційний стрибок у продуктивність реального світу з інноваційною гібридною архітектурою, що розподіляє потужність обробки туди, де вона потрібна найбільше.


Інтеграція комп’ютера й телефона
Intel Unison без проблем під’єднується до будь-якого телефона. Переносьте файли та фотографії, надсилайте та отримуйте виклики й текстові повідомлення, а також отримуйте сповіщення по телефону та керуйте ними з комп’ютера.

Надзвичайно комфортна чіткість
16-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1920x1200. Тонкі рамки забезпечують широкий огляд, а Acer BlueLightShield захищає ваші очі під час тривалої роботи або навчання.

Орієнтований на користувача
Ноутбуки Aspire оснащені функціями штучного інтелекту, орієнтованими на користувача, в тому числі функцією Copilot з легким доступом за клавішами Windows. Покращуйте якість відеодзвінків за допомогою Acer PurifiedVoice і PurifiedView, а також веб-камери з роздільною здатністю 1080p і двох цифрових мікрофонів для безперешкодного спілкування.

Універсальний і легкий
Легко залишайтеся на зв’язку завдяки різноманітним можливостям вводу/виводу, Thunderbolt 4 Type-C, HDMI 2.1, Wi-Fi 6E та Bluetooth 5.3 з підтримкою аудіо LE. Усе це в тонкому та легкому корпусі з алюмінію, створеному для зручного та універсального використання в дорозі.

Розблокуйте більше можливостей за допомогою AcerSense
AcerSense - це універсальний інструмент для більш плавної та зручної роботи, який дає змогу контролювати та підтримувати вашу систему одним натисканням кнопки. Просто натисніть клавішу AcerSense у верхній частині клавіатури для миттєвого доступу.

Дружній до планети
Упакований на 100% в матеріали, що підлягають вторинній переробці, та в папір, сертифікований FSC, Aspire також має задню кришку, виготовлену з пластику, що на 30% складається з перероблених матеріалів. Цей ноутбук має сертифікацію Energy Star та реєстрацію EPEAT Silver, що робить його більш відповідальним вибором.
Ноутбук Acer Aspire 16 A16-51GM (NX.KXPEU.001)

Характеристики

Артикул NX.KXPEU.001
Гарантія, міс 0
Модель Aspire 16 A16-51GM
Виробник Acer
Країна виробництва Китай

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Ноутбук Acer Aspire 16 A16-51GM (NX.KXPEU.001)