Каталог
0
Кулер до корпусу Corsair iCUE Link RX140 PWM Dual Pack (CO-9051012-WW)
Кулер до корпусу Corsair iCUE Link RX140 PWM Dual Pack (CO-9051012-WW)
Кулер до корпусу Corsair iCUE Link RX140 PWM Dual Pack (CO-9051012-WW)
5 601грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Кулер до корпусу Corsair iCUE Link RX140 PWM Dual Pack (CO-9051012-WW)

Модель: CO-9051012-WW
Закінчується
5 601грн
Доставка 23.06.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Кулер до корпусу Corsair iCUE Link RX140 PWM Dual Pack (CO-9051012-WW)

Вентилятори Corsair RX140 PWM долають перешкоди завдяки високому статичному тиску і швидкості обертання, контрольованій ШІМ, з використанням преміального рідкокристалічного полімеру і технології Corsair AirGuide.

  • Покращена форма лопатей.
  • У комплекті концентратор iCUE Link System Hub
  • Лопаті вентилятора з армованого скловолокном LCP.
  • Технологія AirGuide для концентрованого охолодження.
  • Підшипник із магнітним куполом для мінімального шуму.
Пікова потужність охолодження

Як ніколи раніше, проганяйте повітряний потік через корпуси та радіатори на низьких, середніх і високих швидкостях. Вентилятори серії RX забезпечують високий повітряний потік і статичний тиск за мінімального рівня шуму.

Повітряний потік і статичний тиск

Найкращий вентилятор ґрунтується на кількох ключових характеристиках, кожна з яких покращує його роботу з тиском повітря і повітряним потоком як вентилятора радіатора або корпусу. Вентилятори RX було спроєктовано так, щоб перевершувати їх за обома параметрами.

  • Форма лопатей - Оптимізований кут атаки, форма аеродинамічного профілю і кривизна крайок забезпечують максимальну ефективність повітряного потоку.
  • Корпус вентилятора - Корпус вентилятора було розроблено так, щоб підтримувати максимально можливий радіус лопатей у межах свого розміру.
  • Corsair AirGuide - лопаті статора розміщені під кутом, щоб сфокусувати конус повітряного потоку, що виходить, і поліпшити покриття ребер радіатора та тепловідведення.
LCP посилений скловолокном

Лопаті вентиляторів серії RX, виготовлені з армованого скловолокном рідкокристалічного полімеру, забезпечують максимальну жорсткість лопатей вентилятора радіатора. Преміальний матеріал запобігає вигину або прогину лопатей вентилятора за різного ступеня статичного тиску, забезпечуючи оптимальний потік радіатора за будь-якої швидкості обертання вентилятора.

Підшипник Corsair із магнітним куполом

Цей покращений підшипник мінімізує тертя і механічний шум, забезпечуючи баланс між високою продуктивністю повітряного потоку і низьким рівнем акустичного шуму. Крім того, зменшене тертя означає більшу довговічність вентилятора.

Суворі випробування та вдосконалення

Місяці оптимізації матеріалів і конструкції, а також ретельні випробування дали змогу досягти неперевершених характеристик вентиляторів серії RX у забезпеченні високого статичного тиску й ефективного повітряного потоку. Ці випробування гарантують виняткову продуктивність вентилятора в широкому діапазоні швидкостей.

Революція гвинтів Quikturn

Покрутіть один раз гвинти QuikTurn від Corsair і переконайтеся, наскільки зручним може бути встановлення вентиляторів: вони такі ж міцні та надійні, як і будь-які інші традиційні гвинти, а користуватися ними - одне задоволення. Особливо якщо вам потрібно використовувати 20 або більше гвинтів у збірці.

Використовуйте можливості iCUE Link

Розкрийте весь потенціал ваших вентиляторів за допомогою програмного забезпечення Corsair iCUE: від точного налаштування швидкості обертання вентиляторів до попередньо встановлених кривих вентиляторів.

Кулер до корпусу Corsair iCUE Link RX140 PWM Dual Pack (CO-9051012-WW)

Характеристики Кулер до корпусу Corsair iCUE Link RX140 PWM Dual Pack (CO-9051012-WW)

Артикул CO-9051012-WW
Виробник Corsair
Модель iCUE Link RX140 PWM Dual Pack
Гарантія, міс 12
Країна виробництва Китай

Відгуки (0) Кулер до корпусу Corsair iCUE Link RX140 PWM Dual Pack (CO-9051012-WW)

Відгуків про цей товар ще не було.

Кулер до корпусу Corsair iCUE Link RX140 PWM Dual Pack (CO-9051012-WW)
Ви дивилися