Каталог
0
Модульний набір Peg-Perego ELITE HORIZON (IPMS170035TG41DX51)
Модульний набір Peg-Perego ELITE HORIZON (IPMS170035TG41DX51)
Модульний набір Peg-Perego ELITE HORIZON (IPMS170035TG41DX51)
13 125грн
Новинка
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Модульний набір Peg-Perego ELITE HORIZON (IPMS170035TG41DX51)

Модель: IPMS170035TG41DX51
Закінчується
13 125грн
Доставка 12.07.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Модульний набір Peg-Perego ELITE HORIZON (IPMS170035TG41DX51)

Модульний набір «Elite» – це елегантні, зручні і надійні люлька і автокрісло для безпечного перевезення малюка. В комплекті є сумка з приладдям для сповивання (матрасиком). Сумісні з модульними станинами (шасі) компанії Peg-Perego, обладнаними системою кріплень G-matic.

Багатофункціональна люлька Navetta XL може використовуватися як складова частина коляски або як маленька ліжечко (підставка не входить в комплект), а за допомогою додаткових кріплень (не входять в комплект) і як автокрісло. Призначена для малюка з народження і до 9 місяців, вагою до 10 кг Ударостійкий і жорсткий корпус виконаний з пластика і поліестеру, вага 5.1 кг Сидіння широке, ергономічне, регульована за нахилом в передній і задній частині, регулювати положення можна зовні. Вбудована велика ручка з м'яким покриттям призначена для зручності транспортування і додаткового захисту дитини. Люльку можна використовувати як гойдалку, для цього підставу виконано напівкруглим. Великий регульований навіс захистить від негоди і сонячних променів, для спілкування з малюком в ньому передбачено віконце, кишеню і кріплення для іграшок. Водонепроникний чохол легко регулювати по довжині або зняти. Для комфорту малюка в люльці використовується всепогодня вентиляційна система.

Багатофункціональний автокрісло Primo Viaggio SL може використовуватися як складова частина коляски або за прямим призначенням. Встановлюється за напрямом руху і може кріпитися або трьохточковими ременями авто або штатним ременем безпеки авто (необхідне додаткове підставу) або з допомогою кріплень Isofix (не входять в комплект). Призначене для малюка від народження і до 1 року, вагою до 13 кг Ударостійкий корпус виконаний з пластика і поліестеру, вага – 2.8 кг Сидіння широке, ергономічне, , підголовник регулюється по нахилу. Вбудована велика ручка з м'яким покриттям призначена для зручності транспортування і додаткового захисту дитини. Для передбачені ремені безпеки з м'якими накладками і кріпленням у трьох точках. Регульований навіс захистить від негоди і сонячних променів.

Сумка з матрасиком для сповивання виконана в стилі і кольорах всього набору. У великий зовнішня кишеня на змійці поміститься багато необхідних на прогулянці дрібниць. Виконана з зносостійкого матеріалу, довгий регульований ремінь дозволяє зручно носити сумку, передбачені кріплення сумки на візку.

Модульний набір Peg-Perego ELITE HORIZON (IPMS170035TG41DX51)

Характеристики Модульний набір Peg-Perego ELITE HORIZON (IPMS170035TG41DX51)

Артикул IPMS170035TG41DX51
Виробник Peg-Perego
Колір синій
Модель ELITE HORIZON
Сумісність Peg-Perego Elite
Гарантія, міс 0
Країна виробництва Італія
Розміри люльки, см 44 х 63 х 87 см
Розміри автокрісла, см 65 х 43 х 60

Відгуки (0) Модульний набір Peg-Perego ELITE HORIZON (IPMS170035TG41DX51)

Відгуків про цей товар ще не було.

Модульний набір Peg-Perego ELITE HORIZON (IPMS170035TG41DX51)