Каталог
0
Міксер KitchenAid 5KSM3311XEER
Міксер KitchenAid 5KSM3311XEER
Міксер KitchenAid 5KSM3311XEER
34 111грн
Новинка
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Міксер KitchenAid 5KSM3311XEER

Модель: 5KSM3311XEER
Закінчується
34 111грн
Доставка 11.07.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Міксер KitchenAid 5KSM3311XEER

Багатофункціональна кухонна машина Планетарний Міксер KitchenAid ARTISAN 3.3 л, червоний, 5KSM3311XEER – це зменшена копія легендарного стаціонарного міксера із планетарною системою. Вона відрізняється меншою вагою, об'ємом чаші та зниженою ціною!

  • Гак для замішування тіста – це той інструмент, який ви полюбите, він стане у нагоді для приготування хліба, булочок, пирогів, печива або домашніх макаронних виробів.
  • Дротовий вінчик набагато зручніший, якщо він працює сам по собі, більше ніяких каструль, мисок, тазиків та зайвих зусиль. Ви будете із задоволенням готувати омлет або збиті вершки.
  • Лопатка для змішування впорається з будь-якою щільною текстурою, рівномірно та повністю перемішає всі інгредієнти до потрібного стану, вам залишається просто стежити за роботою.

Планетарне обертання нашого настільного міксера правильно та рівномірно змішує кожен грам інгредієнтів. Високої потужності двигуна – 250 Вт достатньо для надшвидкої роботи. Пристрій для збивання обертається в одному напрямку, а насадка-вінчик – в іншому, постійно підштовхуючи інгредієнти до центру чаші.

KitchenAid ARTISAN 3.3 л, червоний, 5KSM3311XEER – це справжній багатофункціональний інструмент, не вірите? Не забувайте і про те, що KitchenAid Mini, як і старша модель, може бути доповнена будь-якими насадками на ваш вибір. Металевий литий корпус – підвищує безпеку, стійкість конструкції та поглинає зайві вібрації. Насадки можна легко змінювати та адаптувати настільний міксер під ваші потреби та кулінарні фантазії. Перевірте свій міксер на міцність! Відсутність запаху горілого пластику навіть за тривалої роботи на максимальних швидкостях – усередині відсутні ПВХ-деталі.

Міксер KitchenAid 5KSM3311XEER

Характеристики Міксер KitchenAid 5KSM3311XEER

Артикул 5KSM3311XEER
Виробник KitchenAid
Довжина шнура 1,2 м
Додаткові функції плавний запуск; відкидна робоча голова
Кількість чаш 1
Колір червоний
Матеріал корпусу пластик
Модель 5KSM3311XEER
Насадки вінчики; гаки для замішування тіста; для змішування
Потужність 250Вт
Тип стаціонарний
Гарантія, міс 12
Кількість швидкостей 10
Вага 6.5 кг
Країна виробництва Китай
Матеріал чаші нержавіюча сталь
Об'єм чаші 3.3 л
Довжина дроту живлення, м чаша, що обертається

Відгуки (0) Міксер KitchenAid 5KSM3311XEER

Відгуків про цей товар ще не було.

Міксер KitchenAid 5KSM3311XEER