Каталог
0
Сокира-колун Fiskars X27 XXL, 122503 (1015644)
Сокира-колун Fiskars X27 XXL, 122503 (1015644)
Сокира-колун Fiskars X27 XXL, 122503 (1015644)
4 289грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Сокира-колун Fiskars X27 XXL, 122503 (1015644)

Модель: 1015644
В наявності
4 289грн
Основні характеристики
Всі характеристики
Гарантія: 300 місяців
Комплектація: - Сокира-колун; - Пластиковий кейс
Країна походження: Фінляндія
Матеріал рукоятки: SoftGrip
Вага: 2.6 кг
Довжина: 915 мм
Доставка
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Гарантiя 300 місяців
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Сокира-колун Fiskars X27 XXL, 122503 (1015644)

Мало знайдеться компаній, які можуть похвалитися багатовіковою історією діяльності. Фінський виробник різальних інструментів Fiskars є безсуперечним лідером. Сокири під логотипом торгової марки служать професіоналам і любителям усіх країн світу. Незважаючи на провідні світові позиції торговий бренд постійно оновлює свою продукцію, вдосконалює, випускає ще більш сучасні та безпечні для користувача інструменти. В результаті нових розробок була випущена серія сокир, яка на відміну від старої лінійки, має нове технологічне покриття леза, особливу конструкцію рифленої рукояті та гарантію строком на 25 років.

Сокира-колун Fiskars X27 XXL завдяки спеціальній геометрії леза може легко розрубувати великі в діаметрі колоди та бревна. Рубальний край з заточкою 35о вільно встромлюється в дерево і також легко витягується. Інструмент знадобиться не лише для побутових потреб (наколоти дров, нарубати щепок для вогнища), але й у професійній сфері, для промислових заготовок деревини.

Особливості Fiskars X27 XXL, 122503 (1015644)

Особливе покриття леза Сріблястий колір леза чудово контрастує з оригінальними кольорами інструменту, чорним та оранжевим, своїм блиском приховує можливі подряпини, що виникають у процесі розколу. Подвійне закалювання надає особливу міцність лезу, підвищену стійкість до зношування, довговічність. Лезо легко піддається заточці, хоча цього потрібно робити дуже рідко. Антикорозійний склад не дозволяє лезу застарівати з часом, забезпечує необхідну стійкість до впливу вологи. Тщательно відшліфована ріжуча поверхня має мінімальну силу тертя. Кована сталь забезпечує високу продуктивність інструменту.Подовжене покриття SoftGrip Завдяки збільшеному обхвату покриття позбавляє від вологи між верхньою частиною та рукояткою під час удару. Амортизований склад гасить віддачу при сильному ударі. Ручка з поліаміду, армованого скловолокном, завдяки своїй рифленій поверхні забезпечує твердий захоплення, рука під час маху стійка. Легкий матеріал дозволяє дровосеку працювати тривалий період, при цьому руки втомлюються менше.Безпека користувача Посилене піклування про безпеку дровосека виразилось в особливій конструкції ручки з виступаючим краєм. Така форма дозволяє користувачеві краще контролювати інструмент і більше сконцентруватися на силі удару та маху. Відточена балансування, з центром ваги біля леза, створює додаткову умову для безпеки. Подовжена довжина ручки 915 мм та закруглене лезо сприяють високій продуктивності сокири. Конструкція кріплення леза виключає його зсовування під час сильного удару.Пластиковий яскравий чохол Нова серія інструментів має яскраве оформлення оранжевого кольору для захисного кожуха. Надійні защіпки утримують сокиру, лезо прикрите чохлом і не може пошкодити обшивку човна або машини. Ручка кожуха дозволяє легко переносити інструмент.Спеціальна маркування На ручці вигравіровані піктограми, що нагадують користувачеві про засоби безпеки, індивідуальний серійний номер, а також QR-код. За допомогою коду користувач може перейти на сайт виробника та отримати будь-яку цікаву його інформацію. За номером можна перевірити походження продукту, реєстрація на сайті дозволяє отримувати ексклюзивний сервіс та гарантійне обслуговування.Гарантія строком на 25 років Підвищена гарантія ще одне підтвердження якості інструменту та впевненості виробника. Для отримання сертифіката необхідно зареєструватися на інтернет-ресурсі.
Сокира-колун Fiskars X27 XXL, 122503 (1015644)

Характеристики Сокира-колун Fiskars X27 XXL, 122503 (1015644)

Гарантія 300 місяців
Комплектація - Сокира-колун; - Пластиковий кейс
Країна походження Фінляндія
Матеріал рукоятки SoftGrip
Вага 2.6 кг
Довжина 915 мм

Відгуки (0) Сокира-колун Fiskars X27 XXL, 122503 (1015644)

Відгуків про цей товар ще не було.

Сокира-колун Fiskars X27 XXL, 122503 (1015644)