Каталог
0
Риббон Tama Resin 80mm x 300m
Риббон Tama Resin 80mm x 300m
Риббон Tama Resin 80mm x 300m
1 047грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Риббон Tama Resin 80mm x 300m

Модель: Resin 80mm x 300m
Закінчується
1 047грн
Доставка 16.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Риббон Tama Resin 80mm x 300m

Риббон ​​Тама Resin 80mm x 300m
Замислюючись про маркування товарів, потрібно розуміти, що перед тим як клеїти етикетку, на неї потрібно нанести інформацію. У разі термоетікеток все просто, але стикаючись зі стікерами без термослоя, розбігаються очі від достатку матеріалів, з яких виготовляють фарбувальні стрічки (ріббони).

Риббон ​​- це барвна стрічка для термотрансферного друку, з якої, при точковому нагріванні голівки, переноситься фарба на етикетку. Простими словами - це всім відома "копірка" на основі технічного воску, синтетичних смол або їх суміші. Фарбувальні стрічки (ріббони) за своїми характеристиками поділяються на три основні групи. За друку на різних матеріалах і різних технічних і експлуатаційних властивостей.

Риббон ​​Тама Resin 80mm x 300m призначений для термотрансферного друку на папері так і полімерним плівкам, в тому числі і самоклеючих етикетках на основі поліпропілену і поліетилена. Ріббон Тама Resin 80mm x 300m - риббон ​​високої якості, відповідає всім вимогам стійкості до механічного, хімічного і термічного впливу. Риббон ​​стійкий до потрапляння води, жирів і харчових масел, а також до ультрафіолетових променів. RF-45 забезпечує високу деталізацію і мінімальне можливий негативний вплив на термоголовку, низькі енерговитрати.

Риббон Tama Resin 80mm x 300m

Характеристики Риббон Tama Resin 80mm x 300m

Артикул Resin 80mm x 300m
Виробник Tama
Довжина 300 м
Модель Resin 80mm x 300m
Тип Resin
Ширина 80 мм
Гарантія, міс 0
Країна виробництва Україна

Відгуки (0) Риббон Tama Resin 80mm x 300m

Відгуків про цей товар ще не було.

Риббон Tama Resin 80mm x 300m
Ви дивилися
Залишити відгук
1 047грн
Закінчується