Каталог
0
Твіттери Kicx DTC 36 ver.2
Твіттери Kicx DTC 36 ver.2
Твіттери Kicx DTC 36 ver.2
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Твіттери Kicx DTC 36 ver.2

Модель: DTC 36 ver.2
Знято з вироб./продажу

Опис Твіттери Kicx DTC 36 ver.2

Це потужний високоякісний твітер серії DTC від відомого бренду Kicx, який відтворює чисті високі частоти. Даний твітер є рупорним, що забезпечує більш широке розсіювання звуку по салону автомобіля. Найоптимальнішим місцем для монтажу твітера є передня стійка. Важливо визначити кут і висоту установки твітера (це залежить від типу кузова автомобіля). Осі твитерів потрібно якомога точніше зорієнтувати в напрямку до вух слухача, приблизно між підголівниками передніх сидінь. При установці необхідно звернути уваги на монтажну глибину, яка становить 41 мм, і монтажний діаметр 72 мм.
Твітер має круглу форму з розміром дифузора 4 дюйма, це 100 мм. Він виконаний з титанового сплаву. Металеві дифузори - вибір для тих, кому подобаються чіткі і гучні високі ноти. Титан - популярний матеріал, тому що він надзвичайно легкий і менш резонансний, ніж алюміній, всі ці якості дозволяють відтворювати високі частоти з граничною точністю, але без різкого краю, які деякі аудіо любителі приписують алюмінієвим дифузорам. Номінальна довготривала потужність динаміка 40 Вт, а максимальна пікова потужність 80 Вт. Частотний діапазон динаміка від 2500 до 20000 Гц. Рівень чутливості 103 дБ/Вт/м. Магнітна система представлена феритовим магнітом і звуковою котушкою діаметром 25,4 мм, вона має опір 4 Ом, що необхідно враховувати при узгодженні підсилювача і навантаження динаміка.
Комплектація: два твітера, елементи кріплення, інструкція.

Характеристики Твіттери Kicx DTC 36 ver.2

Артикул DTC 36 ver.2
Виробник Kicx
Діапазон частот 2500 ~ 20000 Гц
Матеріал мембрани алюміній
Модель DTC 36 ver.2
Монтажна глибина 41 мм
Номінальна потужність 40 Вт
Опір 4 Ом
Розмір 3.9" (9.9 см)
Чутливість 103 дб
Гарантія, міс 6
Пікова потужність 80 Вт
Монтажний діаметр 72 мм
Країна виробництва Китай

Відгуки (0) Твіттери Kicx DTC 36 ver.2

Відгуків про цей товар ще не було.

Ви дивилися
Залишити відгук
Знято з вироб./продажу