Каталог
0
Сабвуферний динамік Ground Zero GZTW 30TX
Сабвуферний динамік Ground Zero GZTW 30TX
Сабвуферний динамік Ground Zero GZTW 30TX
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Сабвуферний динамік Ground Zero GZTW 30TX

Модель: GZTW 30TX
Знято з вироб./продажу

Опис Сабвуферний динамік Ground Zero GZTW 30TX

Ground Zero GZTW 30TX - Це сабвуферний динамік від компанії Ground Zero, який відповідає за відтворення низьких частот в акустичній системі Вашого автомобіля, з чудовими характеристиками для автомобільних звуковідтворювальних систем початкового рівня. Як правило встановлюються в штатні місця в двері автомобіля або в задню полку. Підключаються як до магнітоли, так і до зовнішнього підсилювача потужності. При установці необхідно звернути увагу на монтажних діаметр, він стає характерною 284 мм, і монтажна глибина, яка становить - 147 мм. Для корпусу рекомендований фазоінверторний ящик об'ємом в 45 літрів або закритий ящик об'ємом 20-45 літрів.

Це пасивний і безкорпусний сабвуфер, із круглим литим кошиком, сірого кольору. Типорозмір динаміка 300 мм, це 12 дюймів. Резонансна частота 34 Гц і чутливість в 87 Вт/м, Дб. Дифузор сабвуфера виготовлений з целюлози, сірого кольору, зі спеціальним покриттям, що не має резонансу. Він підвішений і відцентровано гумовим підвісом, чорного кольору, з максимальним ходом рухомої системи 14 мм. Максимальна заявлена потужність - 400 Вт. Сабвуфер з подвійною звуковою котушки, розміром 50 мм, з номінальним опір по 2 Ом, це необхідно враховувати при узгодженні підсилювача і навантаження динаміка.

Характеристики Сабвуферний динамік Ground Zero GZTW 30TX

Артикул GZTW 30TX
Виробник Ground Zero
Діапазон частот 40 ~ 500 Гц
Модель GZTW 30TX
Номінальна потужність 400 Вт
Опір 2+2 Ом
Чутливість 87 дБ
Гарантія, міс 6
Пікова потужність 800 Вт
Матеріал дифузора пресована целюлоза
Матеріал підвісу піногума
Розмір динаміка 12" (30 см)
Фазоінвертор ні
Розміри (ДxШxВ), мм 284 х 147 мм
Країна виробництва Німеччина

Відгуки (0) Сабвуферний динамік Ground Zero GZTW 30TX

Відгуків про цей товар ще не було.

Аналоги
Ви дивилися
Залишити відгук
Знято з вироб./продажу