Каталог
0
Опора двигуна LEMFORDER 37282 01
Опора двигуна LEMFORDER 37282 01
Опора двигуна LEMFORDER 37282 01
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Опора двигуна LEMFORDER 37282 01

Модель: 37282 01
Знято з вироб./продажу

Опис Опора двигуна LEMFORDER 37282 01

Опори двигуна та КПП є елементами, які служать кріпленням для двигуна та коробки перемикання передач на кузов або раму автомобіля. Також опору часто називають подушкою двигуна. Головною функцією опори двигуна є зниження вібрації та коливальні впливи, яким схильний силовий агрегат. У разі поломки подушки, вібрація може відчуватися навіть у салоні. Через вібрації руйнується мотор, елементи ходової частини та сам кузов автомобіля. Опори двигуна бувають різних видів: гумометалеві чи гідравлічні. Гумовометалева конструкція є металевими пластинами між якими знаходиться зносостійка гума. Що ж до гідравлічної подушки, вона є більш сучасним пристроєм і сама підлаштовується під коливання та вібрації. На маленьких вібраціях опора м'якша, але зі зростанням вібрацій стає жорсткішим для того, щоб краще справлятися з коливаннями автомобіля. Опора двигуна LEMFORDER 37282 01 дозволяє замінити зношену опору, забезпечуючи найкраще поглинання вібрацій та коливань. Опора підлягає монтажу на передній міст. Сторона встановлення: ліва сторона. Тип установки: гідроопора. Застосовується для таких марок: Vauxhall, Opel.
Компанія LEMFORDER є одним із провідних виробників деталей для автомобіля. Завдяки сучасній інтегрованій системі виробничого планування та управління дозволяє випускати якісну продукцію.
Країна виробник: Німеччина.

 

Характеристики Опора двигуна LEMFORDER 37282 01

Артикул 37282 01
Виробник LEMFORDER
Марка автомобіля Vauxhall , Opel
Модель 37282 01
Тип установки гідроопора
Гарантія, міс 0
Розміщення передній міст
Сторона встановлення ліва
Країна виробництва Німеччина

Відгуки (0) Опора двигуна LEMFORDER 37282 01

Відгуків про цей товар ще не було.

Аналоги
Ви дивилися
Залишити відгук
Знято з вироб./продажу