Каталог
0
Антифриз PRISTA Coolant 1л (4658)
Антифриз PRISTA Coolant 1л (4658)
Антифриз PRISTA Coolant 1л (4658)
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Антифриз PRISTA Coolant 1л (4658)

Знято з вироб./продажу

Опис Антифриз PRISTA Coolant 1л (4658)

PRISTA® Antifreeze – готовий до застосування антифриз, призначений для використання протягом усього року, виготовляється на основі етиленгліколю та пакету присадок на основі органічних (моно- та дикарбонових) кислот без силікатів.

Антифриз PRISTA® Antifreeze призначений для захисту від замерзання, перегріву та корозії усіх видів двигунів внутрішнього згоряння автомобілів, автобусів, позашляхової техніки, стаціонарних двигунів тощо.

Продукт готовий до використання і не потребує розведення водою, забезпечуючи захист від замерзання* при температурі навколишнього середовища до мінус 40°С.

Примітка:* - зазначена температура є середнім показником між температурою початку кристалізації та температурою текучості. Точне значення температури замерзання визначається в лабораторних умовах. Приблизні значення можна отримати на рефрактометрах та гідрометрах, пристосованих до роботи з охолоджуючими рідинами на основі етиленгліколю.

Характеристики Антифриз PRISTA Coolant 1л (4658)

Артикул 4658
Виробник PRISTA
Клас G11
Колір синій
Модель Coolant 1л
Основа етиленгліколь
Особливості готовий
Термін експлуатації до 2 років
Упаковка пляшка пластикова
Гарантія, міс 0
Температура замерзання -40 °C
Об`єм (вага) 1 л
Країна виробництва Болгарія

Відгуки (0) Антифриз PRISTA Coolant 1л (4658)

Відгуків про цей товар ще не було.

Аналоги
Ви дивилися
Залишити відгук
Знято з вироб./продажу