Каталог
0
Щітка склоочисника Bosch 3 397 006 950
Щітка склоочисника Bosch 3 397 006 950
Щітка склоочисника Bosch 3 397 006 950
516грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Щітка склоочисника Bosch 3 397 006 950

Модель: 3 397 006 950
Закінчується
516грн
Доставка 23.06.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Щітка склоочисника Bosch 3 397 006 950

Bosch AeroTwin Plus — лінійка сучасних безкаркасних автощіток Bosch з новаторською верхньою частиною леза гумки склоочисника, яка покращує видимість за будь-яких погодних умов. Завдяки запатентованому покриттю, більш тривалому терміну експлуатації та якісному очищенню Aerotwin Plus забезпечує оптимальну продуктивність склоочисника щодня.

Цей новий асортимент плоских автощіток Bosch Aerotwin обладнаний спеціальним адаптером Multi-Clip, який пасує для чотирьох найбільш часто використовуваних з'єднань (кріплень) склоочисника для автомобілів, обладнаних щітками нового типу.

Переваги автомобільних склоочисників Bosch Aerotwin Plus:

  • Швидке та просте встановлення — постачається в комплекті з адаптером Multi-Clip.
  • Гладке покриття оптимізоване для суворих умов довкілля. Навіть на частково сухому вітровому склі склоочисник Aerotwin легко ковзає, немов воском, очищаючи бруд із вітрового скла.
  • Зносостійкий різальний крайкоочисник забезпечує тривалий термін експлуатації й ефективну очисну дію, тому видаляються навіть найменші мікрокраплі.
  • М'яке еластичне гумове покриття. Забезпечує оптимальну гнучкість, тиху роботу та рівномірне протирання.
  • Top Quality Wiping Action — спеціальна технологія, яка забезпечує точний і рівномірний розподіл тиску склоочисника вздовж обтиральної крайки.
  • Якість Bosch — більш тривалий термін експлуатації завдяки рівномірному контактному тиску. Менше проблеми з комахами та впертою гряззю завдяки постійному розподілу сили.

Висока продуктивність склоочисника
Технологія Power Protection Plus покращує й оптимізує роботу щітки склоочисника впродовж усього терміну експлуатації щітки склоочисника. Жодних смуг або слідів на вітровому склі вашого автомобіля.

Більш тривалий термін експлуатації
У щіток із технологією Power Protection Plus встановлений елемент кріплення склоочисника підвищеної міцності та стійкості, зі збільшеним терміном експлуатації. Підвищені температури, літня спека або екстремальний холод не впливають на автощітку та на її ефективність.

Акуратна та якісна дія склоочисника
Power Protection Plus зменшує коефіцієнт тертя матеріалу до мінімуму. Це означає, що немає ані шуму, ані скрипу, ані стукоту під час роботи щіток, незалежно від вологості або сухості вітрового скла водія.

Кожен склоочисник Aerotwin Plus постачається з чотирма адаптерами, потрібними для встановлення десяти звичайних важелів склоочисників, які застосовуються на європейських і азіатських автомобілях, обладнаних плоскими склоочисниками. Унікальна адаптивна система Bosch проста у використанні та може бути адаптована до майбутніх вимог.

Новий асортимент Aerotwin Plus з гумою Power Protection Plus «PPP» забезпечує чудову продуктивність склоочисника, тривалий термін експлуатації й акуратну дію склоочисника.

Щітка склоочисника Bosch 3 397 006 950

Характеристики Щітка склоочисника Bosch 3 397 006 950

Артикул 3 397 006 950
Виробник Bosch
Кількість в упаковці 1 шт
Кріплення Push button 19 мм (велика кнопка); Pinch tab (боковий затискач); Side pin (боковий штир 22 мм); Bayonet (штиковий замок); Push button 16 мм (вузька кнопка); Top lock (верхній замок)
Модель 3 397 006 950
Особливості зі спойлером
Сезонність зима; літо
Тип безкаркасний
Гарантія, міс 0
Довжина 1 575 мм
Країна виробництва Китай

Відгуки (0) Щітка склоочисника Bosch 3 397 006 950

Відгуків про цей товар ще не було.

Щітка склоочисника Bosch 3 397 006 950
Ви дивилися