Каталог
0
Гальмівна рідина Shell Brake Clutch fluid DOT4 ESL 0.5л (3476)
Гальмівна рідина Shell Brake Clutch fluid DOT4 ESL 0.5л (3476)
Гальмівна рідина Shell Brake Clutch fluid DOT4 ESL 0.5л (3476)
237грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Гальмівна рідина Shell Brake Clutch fluid DOT4 ESL 0.5л (3476)

Закінчується
237грн
Доставка 16.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Гальмівна рідина Shell Brake Clutch fluid DOT4 ESL 0.5л (3476)

Гальмівна рідина Shell DOT 4 ESL - це високоефективна рідина для гальмівної системи та гідравлічного приводу зчеплення на основі суміші ефіру поліетиленгліколю, його боратів та амінів з добавками і стабілізаторами. За своїми параметрами гальмівна рідина Shell DOT 4 ESL значно перевищує характеристики SAE J1703 та US FMVS № 116 DOT 3, задовольняє та перевершує характеристики SAE J1704, US FMVS № 116 DOT 4 та ISO 4925. Окрім того, гальмівна рідина Shell DOT 4 ESL сама становить клас, оскільки це одна з небагатьох гальмівних рідин у світі, яка перевищує вимоги ISO 4925, класу 3, 4 та 6. Цей препарат був спеціально розроблений для транспортних засобів з електронною системою керування рухом ESP/DSC для ефективної роботи в широкому температурному діапазоні.

Застосування:

Гальмівна рідина відіграє особливо важливу роль для безпеки автомобіля як головний чинник, що передає гальмівну силу в транспортному засобі. Гальмівна рідина Shell DOT 4 ESL підвищує безпеку їзди, а також безпеку системи і збільшує термін служби гальмівної системи завдяки: високій температурі кипіння, обмежуючи абсорбцію води, що запобігає утворенню небезпечної «парової пробки» під час гальмування; зниженій в'язкості при низьких температурах, що забезпечує швидку реакцію системи в сучасних системах керування рухом (ABS, ASR, ESP, EBD, BAS, TCS); відповідним інгібіторам, які запобігають корозії гальмівної системи; спеціальним компонентам, що змащують систему; високій сумісності з еластомерами. Спосіб використання: При доливанні гальмівної рідини слід дотримуватися вказівок виробника автомобіля. Гальмівна рідина завжди повинна бути чистою і без домішок води. Забруднення пилом, водою, паливом або іншими речовинами може пошкодити гальмівну систему і призвести до дорогого ремонту. УВАГА: Рідина може залишати сліди на лакованих поверхнях. У разі витікання продукту, його потрібно негайно змити водою.

Змішуваність:

Гальмівна рідина Shell DOT 4 ESL повністю змішувальна і сумісна з іншими затвердженими рідинами типу DOT, виготовленими на основі простого ефіру гліколю та складного ефіру борної кислоти. Її заборонено змішувати з гальмівними рідинами на основі силікону або силікатних складних ефірів.

Гальмівна рідина Shell Brake Clutch fluid DOT4 ESL 0.5л (3476)

Характеристики Гальмівна рідина Shell Brake Clutch fluid DOT4 ESL 0.5л (3476)

Артикул 3476
Виробник Shell
Додатково ABS; ASR; ESP
Клас DOT 4
Модель Brake Clutch fluid DOT4 ESL 0.5л
Гарантія, міс 0
Об'єм 500 мл
Країна виробництва Польща

Відгуки (0) Гальмівна рідина Shell Brake Clutch fluid DOT4 ESL 0.5л (3476)

Відгуків про цей товар ще не було.

Гальмівна рідина Shell Brake Clutch fluid DOT4 ESL 0.5л (3476)
Ви дивилися