Каталог
0
Поліклиновий ремінь CONTITECH 2PJ838
Поліклиновий ремінь CONTITECH 2PJ838
Поліклиновий ремінь CONTITECH 2PJ838
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Поліклиновий ремінь CONTITECH 2PJ838

Модель: 2PJ838
Знято з вироб./продажу

Опис Поліклиновий ремінь CONTITECH 2PJ838

Ремінь генератора – є елементом пасової передачі та необхідний для передачі крутного моменту коленвала до генератора. Крутний момент передається за рахунок сил тертя або в разі зубчастих ременів, сил зачеплення. Ремінь генератора забезпечує обертання ротора, таким чином він здатний виробляти енергію, яка необхідна для забезпечення бортової мережі автомобіля. Слід проводити регулярні перевірки натягу ременя, а також не забувати про візуальний огляд з метою вчасно виявити розшарування, тріщини або інший вид ушкодження. Ремені генератора є витратним матеріалом автомобіля, які схильні до інтенсивної експлуатації та не підлягають ремонту, лише заміні. Поліклиновий ремінь CONTITECH 2PJ838 може замінити стару і зношену продукцію, і забезпечить стабільну роботу колінчастого до розподільного валу. Довжина становить 838 мм. Кількість ребер 2. Матеріал виробу: EPDM (етилен-пропіленовий каучук). Підходить для таких марок автомобілів: Audi.
Компанія CONTITECH – офіційний постачальник найбільших у світі брендів таких як Volkswagen, BMW, Volvo, Fiat. Один зі світових лідерів по гумовій і синтетичної продукції для автомобільної промисловості. Продукція має високу якість і відповідає міжнародним стандартам якості.
Країна виробник: Німеччина.

Характеристики Поліклиновий ремінь CONTITECH 2PJ838

Артикул 2PJ838
Виробник CONTITECH
Довжина 838 мм
Марка автомобіля Audi
Матеріал EPDM (етилен-пропіленовий каучук)
Модель 2PJ838
Гарантія, міс 0
Кількість ременів 1
Кількість ребер 2
Будова поліклининовго ременя односторонній
Країна виробництва США

Відгуки (0) Поліклиновий ремінь CONTITECH 2PJ838

Відгуків про цей товар ще не було.

Аналоги
Ви дивилися
Залишити відгук
Знято з вироб./продажу