Каталог
0
Гальмівний диск FERODO DDF1573-1
Гальмівний диск FERODO DDF1573-1
Гальмівний диск FERODO DDF1573-1
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Гальмівний диск FERODO DDF1573-1

Модель: DDF1573-1
Знято з вироб./продажу
Основні характеристики
Всі характеристики
Артикул: DDF1573-1
Марка автомобіля: Ford
Товщина: 16 мм
Висота: 69 мм
Зовнішній діаметр: 280 мм
Гарантія, міс: 0
Вага: 16,95 кг

Опис

Від якості та справності комплектуючих гальмівної системи залежить не тільки комфорт водіння, але і безпека всіх людей, що знаходяться в салоні автомобіля. Компанія FERODO спеціалізується на розробці і виробництві витратних елементів гальмівної системи автомобіля. Даний бренд є одним з лідерів на ринку завдяки відмінній якості і високої надійності деталей, за що і користується великим попитом не тільки в Україні, але і в Європі.

Гальмівний диск FERODO DDF1573-1 виготовлений відповідно до сучасних вимог автомобілебудування. Висока ефективність і надійність досягається завдяки просунутому процесу лиття, використанню найсучасніших металургійних технологій та нелінійної чистової обробки робочих поверхонь. Гальмівні диски FERODO успішно пройшли випробування, як на динамометричному стенді, так і на дорозі. Зовнішній і внутрішній діаметр, а також діаметр кріпильних отворів, повністю відповідають розмірам деталей встановлених на конвеєрі автозаводу, що забезпечує повну взаємозамінність. Серед переваг гальмівних дисків FERODO слід відзначити не тільки високу надійність і ефективність, але і привабливий зовнішній вигляд.

Характеристики

Артикул DDF1573-1
Марка автомобіля Ford
Товщина 16 мм
Висота 69 мм
Зовнішній діаметр 280 мм
Гарантія, міс 0
Вага 16,95 кг
Модель DDF1573-1
Виробник FERODO
Застосовність FORD TRANSIT Автобус (FD_ _, FB_ _, FS_ _, FZ_ _, FC_ _), FORD TRANSIT TOURNEO Автобус, FORD TRANSIT Фургон (FA_ _), FORD TRANSIT c бортовой платформой/ходовая часть (FM_ _, FN_ _, F
Кількість кріпильних отворів 5
Діаметр фаски 160 мм
Діаметр центрування 96 мм
Вісь задня
Тип гальмівного диска невентильований
Мінімальна товщина 14 мм
Країна виробництва Великобританія

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.