Каталог
0
Гальмівний диск FERODO DDF2182C-1
Гальмівний диск FERODO DDF2182C-1
Гальмівний диск FERODO DDF2182C-1
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Гальмівний диск FERODO DDF2182C-1

Модель: DDF2182C-1
Знято з вироб./продажу

Опис Гальмівний диск FERODO DDF2182C-1

Від якості та справності комплектуючих гальмівної системи залежить не тільки комфорт водіння, але і безпека всіх людей, що знаходяться в салоні автомобіля. Компанія FERODO спеціалізується на розробці і виробництві витратних елементів гальмівної системи автомобіля. Даний бренд є одним з лідерів на ринку завдяки відмінній якості і високої надійності деталей, за що і користується великим попитом не тільки в Україні, але і в Європі.

Гальмівний диск FERODO DDF2182C-1 виготовлений відповідно до сучасних вимог автомобілебудування. Висока ефективність і надійність досягається завдяки просунутому процесу лиття, використанню найсучасніших металургійних технологій та нелінійної чистової обробки робочих поверхонь. Гальмівні диски FERODO успішно пройшли випробування, як на динамометричному стенді, так і на дорозі. Зовнішній і внутрішній діаметр, а також діаметр кріпильних отворів, повністю відповідають розмірам деталей встановлених на конвеєрі автозаводу, що забезпечує повну взаємозамінність. Серед переваг гальмівних дисків FERODO слід відзначити не тільки високу надійність і ефективність, але і привабливий зовнішній вигляд.

Характеристики Гальмівний диск FERODO DDF2182C-1

Артикул DDF2182C-1
Вага 25,3 кг
Виробник FERODO
Марка автомобіля Volkswagen
Модель DDF2182C-1
Товщина 32 мм
Висота 55 мм
Гарантія, міс 0
Зовнішній діаметр 340 мм
Застосовність VW MULTIVAN V (7HM, 7HN, 7HF, 7EF, 7EM, 7EN), VW TRANSPORTER V Автобус (7HB, 7HJ, 7EB, 7EJ, 7EF, 7EG, 7HF, 7E, VW TRANSPORTER V Фургон (7HA, 7HH, 7EA, 7EH), VW TRANSPORTER V c бортовой платформой/ходовая часть (7JD, 7JE,, VW MULTIVAN VI (SGF, SGM, SGN, SHM, SHN), VW TRANSPORTER / CARAVELLE VI Автобус (SGB, SGG, SGJ, SGC, SHB,, VW TRANSPORTER VI Фургон (SGA, SGH, SHA, SHH), VW TRANSPORTER VI c бортовой платформой/ходовая часть (SFD, SFE
Кількість кріпильних отворів 5
Діаметр фаски 0 мм
Діаметр центрування 76 мм
Вісь передня
Тип гальмівного диска вентильований
Мінімальна товщина 30 мм
Країна виробництва Великобританія

Відгуки (0) Гальмівний диск FERODO DDF2182C-1

Відгуків про цей товар ще не було.

Ви дивилися
Залишити відгук
Знято з вироб./продажу