Каталог
0
NAS Synology DS923+
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

NAS Synology DS923+

Модель: DS923+
Закінчується
37 036грн
Доставка 14.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис NAS Synology DS923+

Synology DiskStation DS923+

Система DS923+ створена на базі універсальної ОС Synology DiskStation Manager (DSM) і пропонує комплексні рішення для захисту та керування бізнес-даними, зручної спільної роботи з документами, віддаленого доступу до файлів та моніторингу фізичних ресурсів – і все це у компактному настільному виконанні. Система забезпечує стабільну продуктивність відразу після встановлення, а також можливість простого оновлення мережі та подальшого підвищення швидкості передачі даних за допомогою мережевих карток. Для своїх компактних розмірів DS923+ забезпечує вражаючу продуктивність та широкі можливості. Завдяки можливості простого масштабування системи зберігання та мережі пристрій адаптується у міру зростання потреб.

Ефективна система зберігання, яка масштабується при необхідності

DS923+ може виконувати роль основної системи зберігання та рішення для захисту даних вдома або в невеликих офісах, а також периферійного вузла для розгортання на декількох майданчиках.

Система здатна зберігати більше 50 ТБ даних у компактному корпусі з 4 відсіками. Її можна легко масштабувати та зберігати більше 120 ТБ на 9 дисках за допомогою модуля розширення DX517.

А щоб підвищити продуктивність, можна додати твердотільні накопичувачі NVMe M.2 через слот PCIe, тим самим модернізувавши мережу до швидкості 10GbE. Це забезпечить швидке кешування та створить додаткові пули ресурсів зберігання All-Flash.

Ефективне використання локального сховища

Синхронізація файлів між майданчиками дозволяє віддзеркалювати вміст між пристроями Synology. Завдяки цьому забезпечується віддалена робота співробітників, а також робота підприємств, які ведуть справи в різних Місцях. Synology Drive забезпечує інтуїтивно зрозуміле керування файлами та загальний доступ до Них. Ви гідно оціните зручний віддалений доступ до файлів, конфіденційність та повне володіння даними у локальному сховищі. DS923+ дозволяє використовувати високопродуктивне локальне сховище, одночасно скорочуючи простір за допомогою технології гібридної хмари. Synology Hybrid Share Ефективно зберігає «Холодні» Дані у хмарі і зберігає файли, що часто використовуються, в кеші пристрою, які доступні зі швидкістю локальної мережі.

Багаторівневе резервне копіювання

Таке резервне копіювання забезпечує постійний захист критично важливих і конфіденційних даних від сучасних кіберзагроз, щоб уникнути незворотної втрати цінної інформації. Synology Active Backup Suite дозволяє безпечно виконувати резервне копіювання ІТ-інфраструктури, наприклад систем Windows та Linux, віртуальних машин Hyper-V/VMware та облікових записів Microsoft 365/Google Workspace, на DS923+ та легко їх відновлювати за потреби. Для підвищеної надмірності також можна створювати резервні копії та знімки даних на певний момент часу, що зберігаються в NAS-системі, і віддалено відправляти їх на інший сервер або в службу хмар.

Компактний сервер для відеоспостереження

Пристрій також може бути повноцінною системою для роботи з відео, що забезпечує повне володіння локальними даними. Synology Surveillance Station – це потужна система відеоспостереження, яка вже встановлена на більш ніж 500 000 об'єктах, забезпечуючи їх надійний захист. Гнучка підтримка стандарту ONVIF та більше 8300 перевірених IP-камер дозволяють легко і швидко розгортати їх відповідно до вимог кожного розташування. Surveillance Station спрощує налаштування і керування до 40 камер на пристрої завдяки сучасному інтерфейсу, що настроюється. Для великих будівель або кількох будівель доступна можливість накладання поверхових планів і Google Карт або карток OpenStreetMap для максимальної поінформованості про ситуацію. Важливі відеоматеріали можна зберігати для підвищення відмовостійкості завдяки підтримці серверів запису резервного копіювання, керуванню кількома пристроями, а також одночасному подвійному запису наскрізного зашифрованого відео в Synology C2 Сloud.

NAS Synology DS923+

Характеристики NAS Synology DS923+

Інтерфейси Ethernet
Артикул DS923+
Вага 2.24 кг
Виробник Synology
Довжина 223 мм
Модель DS923+
Процесор AMD Ryzen R1600
Тип класичний
Тип установки напольний
Функції міграція RAID
Ширина 199 мм
Висота 166 мм
Гарантія, міс 36
Тактова частота процесора 2600 МГц
Тип встановленої оперативної пам'яті DDR4
Системна пам'ять 4096 Мб
Кількість слотів для HDD 4
Підтримувані типи HDD 3.5" SATA HDD; 2.5" SATA SSD; M.2 2280 NVMe SSD
Максимальний обсяг пам'яті внутрішніх HDD 108 TB
Кількість встановлених HDD не встановлені
Підтримувані файлові системи NTFS; EXT3; EXT4; HFS+; Btrfs; FAT; exFAT
Підтримувані веб браузери Firefox; Safari; Google Chrome; Microsoft Edge
Порти 2 х RJ-45; 1 x eSATA; 2 x PCI-E; 2 x USB 3.2
Контролер RAID так
Підтримка рівнів RAID 0; Synology Hybrid RAID; Basic; 5; 6; 10; JBOD
Підтримка IP-камер, до 40
В роботі 35.51 Вт
У сплячому режимі 11.52 Вт
Кількість вентиляторів охолодження 2 шт. (9.2 см)
Управління пристроєм WEB-інтерфейс
Формати стиснення H.264; H.265
Країна виробництва Китай

Відгуки (0) NAS Synology DS923+

Відгуків про цей товар ще не було.

NAS Synology DS923+
Ви дивилися
Залишити відгук
37 036грн
Закінчується